hát, én olyan trojanokat ismertem, amit így elkell küldeni a másiknak, valamilye néven, és akkor az elindul. Átküldi az IP-t aki letölötte, és akkor az akinek megvan ahoz a kliens, az látja hogy kiknek küldte el, és azzal már tudja irányítani azt, amit a trojan tud. Ismertem ilyesmiből 3-4 fajtát, haverom mutatta, de azokat nagyon könnyen észrelehet venni, hogy mik történnek, és meglehet akadályozni, ráadásul nod32 nekem kitörölte mindet amíg a gépen volt. Ebből következtetek arra hogy ez is egy ilyen, de erre kaspersky mellett csak akkor van esély, hogyha a trojan aktiválódása után lett feltéve a vírusírtó, mert ha windows indulásakor elindul, és memóriába van, akkor így nem lehet leállítani, vírusírtó nem tud vele mit csinálni. Na meghát úgy vannak megcsinálva, hogy ha kitörli hogy ne induljon el regisztriből, akkor vissza rakja magát, leállítani se nagyon lehet, ezt is megoldják. Egyetlen megoldás a csökkentett mód, ahol csak a legszükségesebb dolgok indulnak el elvileg.
Vagy mondjuk a routerrel ha letiltja azt a portot, amin jön ez az adat, akkor tuti hogy azon a porton nem tudja megtámadni. Bár nem igazán értem hogy ez mi lehet.