qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Shiwo
    nah igen, nekem sem túl stabil..

amin viszont totál kiakadtam:

Aug 29-én a netem totálisan belassult használhatatlan szintre..

telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? indítsa újra, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? kérem várjon, újraindítom, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? látok problémát, kiküldünk valakit 1-én délelőtt

Szeptember 1-én kijöttek -> modem elvesztette a beállításait, muki alkot, net megy, szakértő elvonul -> fél óra múlva net megáll -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? indítsa újra, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? kérem várjon, újraindítom -> jéé, megy

Szeptember 2-án megyek haza, net nuku -> modem újraindít, megy

Szeptember 3-án megyek haza, net nuku -> modem újraindít, megy -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> leginkább az, hogy naponta újra kell indítanom a modemet -> kiküldjük kollégát, Szeptember 7-én 8 és 12 között érkezik

Szeptember 7 -> dél elmúlt, szaki sehol -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> hol a kolléga? -> utánajárunk, biztos sok a dolga, pár órán belül ott lesz, majd értesítjük

Szeptember 11 -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> leginkább az, hogy b@sztatok kijönni, b@sztatok visszahívni, és naponta indítom újra a qrva modemet -> kiküldjük kollégát 15-én

Szeptember 15 -> kolléga érkezik, folyosón csereberél elosztót, net azóta többnyire megy, mikro-szakadások előferdülnek továbbra is..

ingyenességről annyit, hogy a hívásukra kb 72 perc ráment a mobilomon (miután vezetékes telefonunk nincs), lehet nem nagy összeg, de elképesztő ez a b@lfaszkodás a részükről...

szolgáltató váltáson erőteljesen gondolkodom ezek után, annyiban van szerencséjük, hogy csak ADSL van a környéken, dupla pénzér fele sávszélesség, de még lehet be is vállalnám, ha biztos lennék a stabilitásában, viszont arra is hallottam már panaszt..