22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zozo76
    nalam a most emelt 30/15 net:

http://www.speedtest.net/result/3042832558.png
  • robotnyk

ma ez a 120/10-es nálam, ami általában annyi is, mert jelerősítős oszlopról jön a kábel...
  • vizes
    Nálam működik rendesen, most néztem
  • Ironman2
    apropó! webmail-al mi van? hetek óta nem elérhető!
  • Ironman2
    ezt az oldalt használd sebességmérésre,nekem is 120/10-es van:

http://www.upc.hu/kabel-internet/internet-sebesseg-mero/

• Zozo76
    de legalabb megy :)
  • SzirmosSzisza
    120/10 csak úgy hasít :D

• vizes
    Hm... Egyébként nekem mindegy, hogy ötven vagy hatvan.
    Lényeg, hogy eddig nem volt gondom sem a nettel sem a tévével.
  • precision
    én is megkaptam a 60/6 -ot az 50/5 helyett, ennyi volt a régi csomagoknak ezek szerint, végleg megszűntek
  • BaliBoy
    Nálam is DNS probléma van. Ha a routerem küldi DNS címfeloldást, akkor nincs net. Ha közvetlenül a gépnek adom meg a DNS címét akkor minden pöpec.
  • Zozo76
    Hat nekem az se volt semmi hogy majd 2 hetig nem volt se tv se telefon se net mert az oszlopon kicsuszott a csatlakozo. Ugyanez volt, orba szajba telefonalgatas, megigertek hogy kijonnek aztan hiaba vartam a szerelot, aztan nagy nehezen, tobb napi telefonalgatas utan kijott valaki es 5 perc alatt megcsinalta. Termeszetesen nemirtak jova azt a majd 2 hetet amig semmilyen szolgaltatas sem kukodott. Ennyit a ceg korrektsegerol.
  • gduck
    Ugyanez volt a gondom, kértem a fizetős kiszállást. Természetesen nem fizetős lett belőle, kicserélték a modemet, immár a Cisco 4 upstream csatival. Ettől jobb lett a helyzet, de sajnos az immár 4 csatit ez is szépen elengedte egymás után. A megoldás az volt, hogy az oszlopon lévő bekötési ponton a szétoxidálódott csatlakozást lecserélték (de ez már a 3. kiszállás volt) ;)
  • vizes
    Budapest, 13. kerület, 50 megás net:

• SzirmosSzisza
    Itt megint lassú a net és most nem a DNS a baj :/
  • Lammer
    Remelem problemamat szerdan megoldjak!

itt a mai kis kalandom, happy enddel(remelhetoleg)

phs upc totyik, elmenybeszamolom

kis holgynek meg kezscsok meg1x az ufin! :)
  • Shiwo
    nah igen, nekem sem túl stabil..

amin viszont totál kiakadtam:

Aug 29-én a netem totálisan belassult használhatatlan szintre..

telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? indítsa újra, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? kérem várjon, újraindítom, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? látok problémát, kiküldünk valakit 1-én délelőtt

Szeptember 1-én kijöttek -> modem elvesztette a beállításait, muki alkot, net megy, szakértő elvonul -> fél óra múlva net megáll -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? indítsa újra, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? kérem várjon, újraindítom -> jéé, megy

Szeptember 2-án megyek haza, net nuku -> modem újraindít, megy

Szeptember 3-án megyek haza, net nuku -> modem újraindít, megy -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> leginkább az, hogy naponta újra kell indítanom a modemet -> kiküldjük kollégát, Szeptember 7-én 8 és 12 között érkezik

Szeptember 7 -> dél elmúlt, szaki sehol -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> hol a kolléga? -> utánajárunk, biztos sok a dolga, pár órán belül ott lesz, majd értesítjük

Szeptember 11 -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> leginkább az, hogy b@sztatok kijönni, b@sztatok visszahívni, és naponta indítom újra a qrva modemet -> kiküldjük kollégát 15-én

Szeptember 15 -> kolléga érkezik, folyosón csereberél elosztót, net azóta többnyire megy, mikro-szakadások előferdülnek továbbra is..

ingyenességről annyit, hogy a hívásukra kb 72 perc ráment a mobilomon (miután vezetékes telefonunk nincs), lehet nem nagy összeg, de elképesztő ez a b@lfaszkodás a részükről...

szolgáltató váltáson erőteljesen gondolkodom ezek után, annyiban van szerencséjük, hogy csak ADSL van a környéken, dupla pénzér fele sávszélesség, de még lehet be is vállalnám, ha biztos lennék a stabilitásában, viszont arra is hallottam már panaszt..
  • Lammer
    Szia(sztok)!

erre a hszre reagalnom kell es itt kernek tippeket, tanacsokat...

" és stabilan szolgáltatnak, próbálnak segíteni, ingyen jönnek"

na most nekem ket problemam van a szolgaltatoval:
    -stabilan szoktam szakadozni
    -es bekostoltak egy fizetos kiszalassal

A lenyeg diohejban: Par honapja van egy ilyen apro kis problemam, hogy mikroszakadasok vannak a halozatban... ami ugye az emberek 99%-at nem is erdekelne, de amikor a szabaidom java reszet hardcore diablora szeretnem elpazarolni, akkor ez nem is olyan poenos (itt leirhatom, hogy hanszaz orat oltem a karikba es a szakadasok szepen elvittek a magas szintu nem eppen lobádzsit karijaimat melegebb eghajlatra, hisz gamer site, remelem nem e'go")

Kideritettem, hogy elvileg docsis3 szabvanyu a halozat es nekem frankon docsis2-es modemem van ami addig szuper ameddig nem tulterhelt a halozat... tudni kell rola, hogy az ed2-es modemek 1-1 fel es le savon kommenikalnak a halozattal, igy amikor tulterhelt a halozatom, akkor frekit valt es ott a "mikroszakadas" ami nalam kozel fel perces kiesest eredmenyez... ez ed3-as modemnel szoba sem johetne, hisz parhuzamosan a szabvany szerint 4-4 savon kommenikal a modem igy garantalt a szakadasmentes mukodes...

Felhivtuk oket, nem cserelnek, igaz lattak szakadast (akkor mirol beszelunk?) de max fizetos kiszallast tudnanak nekem biztositani, hogy lecsekkoljak, hogy nincs nalam gond... Ez nalam azert necces, mert ugye meg ha ki is jon a szakember (penzert!) kamuzhat ossze-vissza, hogy tokeletes a halozatom, marad minden a regiben (miert lenne erdekuk maguknak kellemetlenseget csinalni es cserelberelgetni?)...

Skacok, en tenyleg le***rom, hogy mennyivel tudok le es feltolteni, nem erdekelnek a megabitek, nem celom letoltetni "az internetet"... nekem vegre olyan szolgaltatas kellene, ami napjaban nem szakad meg 3x, hogy utana 2 napig jo legyen es rimankodhatok, hogy mikor jon a kovetkezo break hullam amikor beindul a kornyekemen a nagyuzemi nethasznalat...

Mivel tudnek ervelni??? fogyivedelem? docsis3-as halozaton miert van docsis2-es modemem? otleteket, tippeket elfogadok, akar privatba is, jo lenne ha lenne itt olyan user aki esetleg kozel van a ceghez es megerto, nem raz le egybol, mint a telefonban a kollegak :))

Koszonom!
  • SzirmosSzisza
    Hát, ha a 240-es netből nem 90 mega jönne kábelen, az adott wifi meg nem 60 megás lenne, akkor lehet elégedett lennék :)
  • sb1
    Én kaptam tőlük egy kuponfüzetet, mert hogy 4 év alatt mindig idő elött be volt fizetve az összes csekkem, a füzetbe ilyen 20-60% árkedvezményes kuponok vannak (könyvesboltba, elektronikai üzletek, dm, ilyesmik) .
  • Mike
    ha meg nem kapsz, akkor meg jön a jajveszékelés, hogy kikapcsolták, szemét UPC

nem vagyok jelenleg még a UPC alkalmazottja, sem tulajdonrészem nincs benne

csak szimplán azt gondolom nincs igazatok

jó, vannak problémák, de alapvetően jók a tapasztalataim a céggel, és stabilan szolgáltatnak, próbálnak segíteni, ingyen jönnek ha valami bajod van, visszahívnak, szóltam nekik, hogy mielőtt a cégemnél kikapcsolják a netet szóljanak, és fel tudnak előtte hívni 3 nappal, és hasonlók
  • Mike
    hagyd ott őket! neked is jobb lesz, nekik is
  • Mike
    1 nap nem megy valami, és már óriási a hiszti, és szarozol mindent? ember, neked nyújtson szolgáltatást bárki!
  • Gubberx
    Hónap vége van, szegény dolgozókat is etetni kell valamiből :D
  • kastil
    Akkor ma nagyon sms-ezős kedvükben vannak, nekem azt írták számíthatok a 20k telefonszámlára :D
  • SzirmosSzisza
    Kaptam ma SMS-t, hogy remélik meg vagyok elégedve a szolgáltatással, de azért a csekket befizethetném :D
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    t-mobile.hu? t-mobile ügyfélszolgálat? google? :)
  • kastil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    istennek nem találok normális tmobile topikot szal bekérdezem itt;

nem tudjátok dominora van még olyan, hogy havi X összeg ellenében hálózaton belül korlátlan ingyen beszélgetés van?
  • Tatyla
    mi okozhatja a háttérben a nagy pinget?
  • kastil
    tegnap nekem is nagyon lassu volt, még googlet sem hozta be olykor, most éppenséggel elég jónak tűnik, csak a képeket nem akarja betölteni, sehol
  • Tatyla
    közben meg néztem csökkentet módban úgy 16 ms sorban elkezdtem kilőni mindent már normál módban de semmi :(
  • Tatyla
    nekem a sebesség jó a de a pingem még mindig 520ms körül van :(
  • precision
    én nem állítottam semmit, most már minden a régi, úgy néz ki megjavult
  • adam46
    Beállítottam már, de ugyan úgy szakadozik, sajnos Fogyatékos Éti csigák dolgoznak a UPC-nél
  • SzirmosSzisza
    Csak lehalt a DNS szerverük, minden megy csak az nem. Routerben beállítod a 8.8.8.8-at és minden menni fog ...
  • adam46
    Áh köszi, így mindjárt jobb. :)
  • Pigo
    a 8.8.8.8-as DNS szerver megoldotta a problémámat
  • adam46
    Az egész UPC-t egy nagy rakás SZARKÉNT lehetne jellemezni, hihetetlen mennyire hülyének nézik az embereket és vissza élnek a helyzetükkel. Szánalmas mocskos pénzéhes banda, akik ahelyett, hogy a szolgáltatás minőségére költenének, inkább a reklámokat nyomatják.
  • Bucsek
    most úgy néz ki jó :D
  • Tatyla
    akkor megnyugodtam így vissza olvasva hogy nem nálam van a probléma ezzel az 530-as ms-el,ja és én az ország keleti régiójában lakok úgyhogy ez országos probléma
  • Bucsek
    Hihetetlen, hogy nem írja ki amit akarok...