qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Lammer
    Szia(sztok)!

erre a hszre reagalnom kell es itt kernek tippeket, tanacsokat...

" és stabilan szolgáltatnak, próbálnak segíteni, ingyen jönnek"

na most nekem ket problemam van a szolgaltatoval:
    -stabilan szoktam szakadozni
    -es bekostoltak egy fizetos kiszalassal

A lenyeg diohejban: Par honapja van egy ilyen apro kis problemam, hogy mikroszakadasok vannak a halozatban... ami ugye az emberek 99%-at nem is erdekelne, de amikor a szabaidom java reszet hardcore diablora szeretnem elpazarolni, akkor ez nem is olyan poenos (itt leirhatom, hogy hanszaz orat oltem a karikba es a szakadasok szepen elvittek a magas szintu nem eppen lobádzsit karijaimat melegebb eghajlatra, hisz gamer site, remelem nem e'go")

Kideritettem, hogy elvileg docsis3 szabvanyu a halozat es nekem frankon docsis2-es modemem van ami addig szuper ameddig nem tulterhelt a halozat... tudni kell rola, hogy az ed2-es modemek 1-1 fel es le savon kommenikalnak a halozattal, igy amikor tulterhelt a halozatom, akkor frekit valt es ott a "mikroszakadas" ami nalam kozel fel perces kiesest eredmenyez... ez ed3-as modemnel szoba sem johetne, hisz parhuzamosan a szabvany szerint 4-4 savon kommenikal a modem igy garantalt a szakadasmentes mukodes...

Felhivtuk oket, nem cserelnek, igaz lattak szakadast (akkor mirol beszelunk?) de max fizetos kiszallast tudnanak nekem biztositani, hogy lecsekkoljak, hogy nincs nalam gond... Ez nalam azert necces, mert ugye meg ha ki is jon a szakember (penzert!) kamuzhat ossze-vissza, hogy tokeletes a halozatom, marad minden a regiben (miert lenne erdekuk maguknak kellemetlenseget csinalni es cserelberelgetni?)...

Skacok, en tenyleg le***rom, hogy mennyivel tudok le es feltolteni, nem erdekelnek a megabitek, nem celom letoltetni "az internetet"... nekem vegre olyan szolgaltatas kellene, ami napjaban nem szakad meg 3x, hogy utana 2 napig jo legyen es rimankodhatok, hogy mikor jon a kovetkezo break hullam amikor beindul a kornyekemen a nagyuzemi nethasznalat...

Mivel tudnek ervelni??? fogyivedelem? docsis3-as halozaton miert van docsis2-es modemem? otleteket, tippeket elfogadok, akar privatba is, jo lenne ha lenne itt olyan user aki esetleg kozel van a ceghez es megerto, nem raz le egybol, mint a telefonban a kollegak :))

Koszonom!