-
Zozo76 #22178 Na, ma nagy nehezen megcsinaltak a netet. Majdnem ketto het kellett hozza, lehet okulni a ceg hozzaallasabol:
aprilis 29 hetfo
delutan 4 korul megszunik a TV/NET/TELEFON.
mivel ritkan de azert elofurdult mar ilyen a megszokas miatt "varakozo allaspontot" veszek fel
aprilis 30 kedd
melobol hazajovet latom hogy nem "javult" meg a szolgaltatas. mobilnetrol utananezve latom hogy orszagos karbantartast irnak aminek ugye reggel 6-kor mar be kellett volna fejezodnie, de gondolvan hogy nem sikerult nekik meg hagyom a francba (nagy hiba volt), viszont mar volt ilyen korabban ezert nem lepodok meg rajta.
majus 1 szerda
reggel fele elkuldom a webes hibabejelentot. kora delutan felhivom az ugyfelszolgalatot, kedvesek, mondjak latjak a hibabejelentot, de legkorabban csak kovetkezo heten HETFON tudnak jonni megcsinalni. mar ezen elkepedtem, mondom neki hogy ma meg csak szerda van, de hat sajnaljak, nem tudnak mit csinalni. kenytelen-kelletlen, elvalunk egymastol, DE megigeri ha lesz "hely" akkor elorebb vesznek mert ugy teljesen halott a szolgaltatas, de az is csak maximum penteken, de akkor ugyis hivnak telefonon. keso este ujra hivom az ugyfelszolgalatot, bejelentem hogy MEGTALALTAM A HIBAT, kicsuszott az oszlopon levo csatlakozo a dobozbol (remenykedek hogy hatha igy hamarabb kijonnek, hisz meg en is meg tudtam volna csinalni, de hat nem maszhatok az oszlopra fel).
majus 3 pentek
persze nem lett ra kapacitas, a kutya sem keresett, tovabbra is szolgaltatas nelkul...
majus 5 vasarnap
automata email a upc-tol hogy holnap jonnek javitani a megbeszel idointervallumban.
majus 6 hetfo
eltelik a delelott, egesz nap itthon vagyok, varom a szereloket, meg jo hogy szabin vagyok amugyis. delelott semmi, mondom nem baj, biztos be vannak tablazva majd este... hat nem, este 8-kor hivom az ugyfelszolgalatot, mondom meddig varjak, ejfelkor is szerelnek, vagy mi van? azt a valaszt kapom varja olyan 20:30-21:00-ig, aztan ujra hivjam oket mert nem latnak semmit olyat amiert nem tudna a szerelo kijonni. persze nem jott senki, de mar nem hivtam ujra a upc-t.
majus 7 kedd
reggel telefon az ugyfelszolgalatnak, mi a franc van mar??? nem ertik, ki kellett volna jonnie a szerelonek, nem tudjak mi van, de betablaznak CSUTORTOKRE (!!!) elobb nem tudnak mar, persze ha lenne ra megis lehetoseg akkor hivnak (mar nem hiszek nekik, mosolyogva hallgatom). arra a kerdesemre hogy a upc ennyire keves szerelovel dolgoztat, vagy miert nem lehet kedden megcsinalni legalabb azt az istenverte hibat ha mar amugy is hetfon basztak kijonni, az a valasz jott hogy van eleg szerelo de ok PESTEN vannak inkabb, a videki varosok mint pl Godollo hatrabb vannak prioritasban. aranyos hozzaallas a upc-tol...
majus 9 csutortok
delelott 9-re nagy nehezen ideer a szerelo. kimegyek, mondom hogy hol a hiba, azt mondja mar meg is csinalta, kb 2 perc volt az egesz. felment, bedugta es lejott. alairtam hogy jo, ennyi volt.
allitolag kotbert fizetnek majd (vagyis kevesebb lesz a szamla osszege) mert 72 ora alatt (sem) sikerult elharitaniuk a hibat, ez persze a bejelentestol szamit, viszont a hetvege es az unnep is jatszik.
emiatt a hozzaallas miatt nagyon szivesen felbontanam a szerzodest veluk de egyenlore nem talaltam jobb alternativat. pedig mar husegem sincs, es asszem nem is lesz mar veluk.
csak azert irtam le hogy aki szerzodni akar a ceggel az tudja hogy (ha nem is mindig, es mindenkivel) ha baj van milyen a ceg hozzaallasa a dolgokhoz...
:(