qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zozo76
    A fene sem gondolta hogy a 1221-et mobilrol is fel lehet hivni. Kozben irtam nekik egy EMAIL-t is. Namost, felhivtam oket, es mondja a kezelo hogy igen, latja a hibabejelentoben a levelemet. Atfutott az agyamon hogy azt meg reggel kuldtem, esetleg valamit reagalhattak volna ra. Na mindegy, felvette a munkalapot, mondja hogy HETFON tudnanak kijonni, mondom neki ma meg szerda van, nem pentek! Mondja hogy ez az ELJARAS, de beirja a munkalapra hogy ez a hiba halaszthatattlan, es gyorsabb (!) ugyintezest igenyel. Mondja hogy valami jelszint problema lehet mert nem latja a modemet hogy rakapcsolodna a halozatra. Mondom neki pedig higyje el hogy mikodik, de alig villog rajta csak 1-2 led. Persze egybol azzal inditottam hogy mar aramtalanitottam tobbszor is a modemet, stb, meg hogy nem nyultam hozza... :) Na mindegy, felvette a munkalapot aztan elkoszontunk egymastol.

Erre Apam kinez az ablakon csak ugy spontan, azt mondja: "nem a mi kabelunk log az oszloprol?". Kimentunk, megneztuk es tenyleg! A hazbol kimegy a kabel az oszlopra es ami kabel vegigfut az utcan az oszlopokon, rajta van egy kis doboz, annak az aljaban kene becsatlakozni a kabelnek, de csak log lefele. Az utcaban van meg hatrebb egy elofizeto akinek ugyanilyen doboz van fent es nekik rendesen be van csatlakoztatva a kabel. Szerintem vagy a melegre/szelre, vagy csak siman elengedte a csatlakozas, forrasztas mittudomen, vagy raszallt egy madat es amiatt jott le. Visszahivtam a hibabejelentot hogy megtalaltam a hibat!!! :) Abban maradtunk hogy beirja a munkalapra hogy megtalalta az elofizeto a hibat.

Vegulis meg is csinalhatnam magamnak es akkor nem kene kijonniuk, ugyis draga a benzin... :)))))