-
bcsaba73 #22042 Sziasztok
Rég jártam erre.
Most okom van rá,panaszkodni jöttem. :)
Mindenki okoljon belőle,akár jól ismeri a upc-t akár még csak most ismerkedik vele!!!
Kb 5-perce tettem le a telefont,az ügyfélszolgálattal beszélgettem kicsit...a lényeget megosztom veletek.
Adott egy fiber power 120 és egy digital gold, 11200ft-os havi számlák,gondoltam nincs nekem már szükségem 120-as netre és abba se halok bele ha 28 csatornával kevesebbem van,meghallgatnám mennyivel lesz kevesebb a számlám így.
-Ó,látom ön már nagyon régi ügyfelünk,a számlák befizetésével se volt még eddig soha probléma.....várjon egy kicsit rögtön utána nézek....ne tegye le..
5 perc múlva
-Nem ajánlom,hogy kisebb csomagokra váltson mert nagyon sokat veszít,viszont nem sokkal lesz kevesebb a számlája.
-Jó,de azért meghallgatnám mennyi az a kevés....
-Hát a digital bronzot a jelenlegi digital gold helyett ami 5100ft azt 4800-ért tudnánk adni,a fiber power 25-öt meg a jelenlegi fiber power 120 helyett 4500-ért a 6100 helyett.
-Micsoda???? Tehát 1900-ft-ot spórolnék,ha 28 csatornával és 95/8.5 mb internettel kevesebbet kapok??
-Sajnos igen.
-De a honlapjukon a fiber power 25 az 3250ft,a digital bronz meg 3550 ft,akkor ez,hogy lehet?? Ha ezt összeadom akkor még 7000 se lenne a számlám!!!
-Hát uram,amit a honlapunkon lát az egy speciális ajánlat,ami nem önnek szól.
-Igen,és akkor kinek szól? És miért hülyítik a jó népet ezekkel az árakkal ha hasonlót se lehet választani?
Erre nem kaptam egyértelmű választ,csak makogást.
-Már ne haragudjon,de azzal kezdtük a beszélgetést,hogy látom már nagyon régi ügyfelünk és eddig semmi probléma nem volt a csekkekkel se,akkor ezt azzal jutalmazzák,hogy pl a fiber power 25-öt odaadják nekem fiber power 50-es árba számolva,vagy,hogy van ez?
Erre megint csak makogás volt a válasz,meg,hogy nem tehet semmit,mert ez a központi "árfolyam"....de,tud nekem még két kedvezményes csomagot ajánlani.
-Halljuk
-Az egyik,fiber power 50 és digital gold 10000-ért.
-A másik fiber power 25 és digital gold 9000-ért.
Na ekkor gurult el a gyógyszerem.....tehát 1200 ft-al kevesebbért kapok 75 mb-al kevesebbet,vagy 2200 ft-al kevesebbért meg kapok 95-mb-al kevesebbet...??
-Igen
-Köszönöm semelyikből se kérek,inkább sürgősen szolgáltatót váltok.
Viszhall.....