Zozo76#21981
Azert volt itt a topikban is olyan aki valtott nagyobb sebessegre aztan megsem lett gyorsabb, sot sokkal instabilabb is lett neki a kapcsolat. Vigyazni kell az 1-2 eves huseg alairasaval. Mert utana az marad a huseg-ido vegeig, az ugyfelszolgalatot meg hivogathatod, ok meg lesznek nyugodva hogy ugysem tudsz mit csinalni.
Kivancsi leszek mit talalnak ki ha februarban lejar a husegem. Igaz meg vagyok elegedve a szolgaltatassal de azzal nem hogy mikor atvettek akkor en vigan fizettem a 10000-et havonta nekik AZERT a szolgaltatasert amit az UJ belepok 5000-ert kaptak. Persze az fibernet utan meg kotott a husegido, majd mikor lejart nagy boszen hivom oket hogy MAR lejart a husegem, de nekem jo a szolgaltatas nem akarok feljebb ugrani viszont nem is akarok 2x annyit fizetni mint aki azota lepett be. Kozoltek aranyosan hogy en NEM TEHETEM mert en nem vagyok uj elofizeto. Mikor aztan nem jutottunk dullore akkor megemlitettem hogy van nekem itthon egy ingyen MINDIG TV eleres (ralatok a toronyra, HDben jon az m1,m2,duna + tv2,rtl klub, duna world) es sokkal jobb minosegben mint amit ok nyomnak nekem az analog 30 csatornaval. Eg es fold a kulombseg. Ja es mondom van mobil-netem is a vezetekes telefonra meg most sincs szuksegem igy felmondom a szolgaltatast es majd ujra kotom mikor lejart a turelmi ido. Erdekes, egybol lehetett nekem 6000-er alatti szamlam is.
Na szoval... Azert korbenezek mi van meg itt godollon, a multkor asszem az invitel-tol jottek felmerni az optikai net miatt, csak mondom nem tudok valtani mert kot a huseg. De csak februarig, addig megnezem mi a helyzet itt Godollo/Mariabesnyo-n.