qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mychroleslie
    Sziasztok!

Némi tanácsra lenne szükségem. Isaszegen lakom, ahol a nyáron jött be a UPC, pontosabban a régi Rubicom hálózatát vásárolta fel. Anno, pár évvel ezelőtt a Rubicommal próbálkoztam, pontosabban kb 1 hónapig voltam náluk NET előfizető aztán páros lábbal rúgtam ki őket mert többször NEM volt net mint volt. Előtte és azóta is Invitel ADSL-em van, a maga kemény 8/0,5mbps-es sebességével. :) Erősen gondolkozok hogy átváltok a UPC-re. Emailben társalogtam a UPC-vel, és elmondásuk alapján igen, nálam is elérhető a 120-as Fibernet.
    Nos, nem tudom merjek-e hinni nekik (bár mailben ezt feketén-fehéren leírták), merjek-e váltani, mert 6100-ért megérné, feltéve ha tényleg rendben van a sebesség és feltéve ha megbízható a net.
    Nem tudom van-e itt valaki Isaszegi területről? Ha igen, írjon már pár sort hogy mi a tapasztalata. Én attól tartok hogy a Rubicom hálózatán semmit sem javítottak és ugyanolyan xar lesz mint a Rubi volt anno.
    A másik aggályom a 300GB limit. Elnézve a routerem logját igencsak 300GB körül járok minden hónapban, de van mikor 600GB-re is felszalad. És mindezt 8/0,5-ön. Mi lesz itt 30/4-en (a garantált sebességeket ha nézem)?? :)
    Több fórumban is olvastam hogy van aki minden hónapban 300 felett van és még csak nem is szól neki a UPC, de van akit meg azonnal figyelmeztetnek. Most ez akkor hogy van? Mi alapján dönt a UPC hogy kit figyel és kit nem?

Minden tanács, tapasztalat jól jönne. :)

Köszi
    Üdv
    Laci