zoltang#21512
Nem tudom, hogy nálam mi a gond (upc, oldal szervere stb.), csak hasonlóan nem jön be, mint Zokni-nak a demonoid. A (web stb.)-proxy-val meg jó...
Én próbáltam más böngészőkkel (exp., chrome) ahol nincs semmi extra és azok is csak "homokóráznak" a fehér ablakban. Comodo van telepítve és abba nem tiltottam le semmi ilyet, és már kikapcsolt állapot mellett is néztem. A router-nél sem tiltok semmi ilyet. Szintén e nélküle is a upc modemről ugyanez van.
Érdekességként WLAN router-em van és a laptopon (nem az eddig tárgyalt asztali "utp-és" pc-én) nincs gond. Pedig az útvonalválasztóban az asztali ip címét klónozom. Átírtam a (aszt.) pc nevét is hátha de nem... Elméletileg az oldalnak, az upc-nek nem kellene "látnia" milyen gépről nézem a net-et...
Május vége óta az a nyamvadt gt3 oldal és az ezen az ip-én (94.103.97.45) "üzemelő" egyéb címek nem jönnek be csak a laptopon normál módon (ip elméletileg kifele ugyanaz)... Ha a böngészőbe közvetve az aszt.-in a 94.103... címként írom az url-be, akkor viszont a szerver belépéshez azonosítót kér, tehát válaszol, bejön.