Akkor légyszíves mond meg nekem, hogy miért csak 20/10-et teljesít(néhányszor meg még az 1 Mbit sem jön össze neki) a 80/25-ös net?
Ugyanis több szomszédnak is 6.000-es csekk érkezik havonta a Digitől(neked, hogyan érkezik 5-6000-es csekk?)azért a szolgáltatásért amit leírtam. Való igaz, hogy 2 év hűséget írtak alá, de nem a 80/25-ös netes csomagra( +tv + telefon) az tény és már régen nem 3.000-et fizetnek! Akkor a Digi előfizusok 2 évre még többet fizetnek, mint a júpiszire 1 évre, nem is kicsivel.
Egyébként egy városban lakunk?
Mert a haveromék is váltottak a júpisziről a Digi-re és a szemembe mondta, hogy tényleg jobb volt a júpiszi szolgáltatása, csak amikor nekik még a júpiszi volt akkor még jóval nagyobb volt az árkülönbség a két szolgáltató közt. Furcsa módon többen elismrték, hogy a net valóban nem egy atomstabil nekik, a telefon meg elég hosszú ideig játszott olyat, hogy nem volt vonal és nem is lehetett hívni a számot.
Jelenleg meg még köti őket a hűség a 2 év miatt.
Most Ők fizetnek 6.000-et, Én meg 5.600-at.
Még jó, hogy ennyiféle szolgáltató van és egyszer csak megtalálja az ember a neki megfelelőt!
Klemice:
Neked meg azt kívánom, hogy rendesen rakják össze a hálójukat és normálisan tudd használni ha már fizetned is kell érte! Tényleg zaklasd őket és meg fogják azok oldani, csak b@szogatni kell őket, sajnos.
Egyébként meg több, mint 10 éve építették ki itt a kábeleket és szerencsére tényleg remekül működnek a szolgáltatásaik.