qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Akronomus #21179
    Naszóval UPC Magyarország, mi így szeretünk....hát a francokat.

Bementem Debrecenbe a helyi illetékesekhez, ott elmondtam az én kis gondom bajon, beküldtek egy szobába ahol megbeszéltem valami fejessel. /bár nem úgy nézett ki/

Kb a beszélgetés arról szólt hogy mi áll a szerzödésben. Én meg vittem magammal majdnem minden nap lefuttatott speedtest.net linkeket. Megmutattam nekik. Ekkor mondom hogy a szerződésbe Fiber Power 30 mellet az áll hogy 10mb-et biztosítanak "ÁLLANDÓAN" /kivéve ha az nem technikai ok miatt nem megy - tornádó, atomtámadás/

Mivel ők nem tartották magukat a szerződéshez, így jogilag nekem nem kell fizetnem az adott hónapért, először nem tetszett nekik, de 2 perc /bíróságra megy az ügy...stb. beszólás/ után, kiegyeztünk hogy nem kell fizetnem ezt a hónapot, és azonnal kiküldenek két "munkatársat akik ellenőzik a netemet.

Így is lett kocsival hoztak haza a melósok, megnézték, nem találtak a rendszerben semmi hibát.....

Felmásztattam őket az oszlopra, nézzék meg azt is, mert ha nincs belső hiba akkor csak külső lehet.

Na itt kezdődött minden. Megállapították hogy maga az oszlophoz érkező jel egy rakat hulladék.
    Na de vajon miért?

Amelyik fent volt megnézte a kábeleket, erre mond egy ilyet hogy: Ráolvadt a kötegelő a vezetékre.

Magyarul annyi, hogy amivel összefogták a vezetékeket kábel, olyan szinten beleolvadt a fő vezetékbe, hogy szinte már jel nem érkezett oda. Az UPC nem gondol arra hogy az a szar kábel az év 365/366 napjában ott fog kint lógni a napon? Nem lehetett volna valami hőállóbb cuccal elintézni?.....

Ezután mit csinál a jómunkásember? Lemászik és a munkanaplót az orromba tartja. Kérdem én, hogy nem csinálja meg vagy mi? Hát nem, ő csak ellenőrizni jött, nem javítani..........hát meg a kis ....omat azt.

Erre felhív délután az UPC, hogy elhárul-e a probléma? Mondom nem mert nem történt semmiféle javítás. Erre a tipikus szövegek: vírus irtó nélkül, router nélkül, ész nélkül milyen a net. SZAR.

A telefon másik végén úgy hallottam hogy egy értelmesebb palival csevegek, szóval elbeszélgettem vele hogy akkor ezt így most hogy.

Holnap jön a "munkatárs" és elvileg a teljes vezetékrendszert kicseréli.
    Szóval holnap kiderül hogy mi lesz, ha továbbra sem biztosítják a minimumot, találkozunk a bíróságon Tisztelt UPC.