Egyébként nem említettem a nevedet az írásomban, de mostmár tudom, hogy Gergely a keresztneved.
Ha tudod, hogy Felső-Józsa(becézve Józsika) területén több helyen hulladékul van beállítva az erősítő(na meg Alsón is) akkor miért nem fenyegeted meg őket?
Általában az a nyerő manapság az országban szinte mindenhol.
Hát azért az általad felsorolt utcák(persze külön Felső és Alsó-Józsa) szinte egymásból nyílnak, vagy a következő utca.
Egyébként az ismerősöm a Rózsástelep-en lakik és ott nincs különösebb gond és ugye a folytatása az Elek utca ahova évekkel ezelőtt jártam hetente többször is és akkor nem volt gond a nettel.
A Gönczy meg a leghosszabb és oda azért lehet érdemes lenne több kisebb erősítőt, elosztót bedobni, de persze a júpiszinek ezt jobban kell tudnia!
Az az érdekes, hogy nekem azt mondták a nagyokosok, hogy ha még 1 tv-t rákötünk akkor már külön erősítő kellene mert 1 kábelen már romlana a jel az utolsó tv-n. Jelenleg 2 analóg + 1 digitális és egy 30Mbites net van. Nem egyszer előfordul, hogy egyszerre megy mind és nincs minőségromlás egyiken sem!