ad1. Nekem, és nagyon sok régi CS-s ismerősömnek is komoly problémái voltak a jupiszivel, nem a levegőbe beszélek.
ad2. Jó mostmár nem 10rugó, csak kb. 8500, de pl. egészen tavaly nyárig én bizony 9000-et perkáltam a 25mbites chello goldért. Akkor sem volt jobb a minőség. Most van szaros 60mbitem, nem tudom pontosan mennyi, mert nem foglalkozom vele, de 11K a net meg az alap bronze csomagos tévé. Számold ki, kb. 8000forint lehet, nem kevesebb. Az, hogy MAGYARORSZÁGON fos a ping, az egy dolog. Ha elolvasod rendesen a hozzászólásom kiderül számodra is, hogy én nem hazai fosnetekre gondoltam. Elég megnézni skandináviát, ott körbe röhögnek az ilyen 30-40es pingekre. Egyébként nem tudom, hogy te mire használod a netedet, de én nyugodtan kijelenthetem, hogy ami nálam van, az játékra abszolút használhatatlan. Hétvégén, és hétköznap késő délutántól a ping 130-ra ugrál. Ha szerinted ez alkalmas komoly fps játékok játszására, hát te tudod:) De gondolom a te fejedben, most az jár, hogy én csak sírok a semmiért, és véletlenül sem az van, hogy folyamatosan elmegy a netem, a wow foslagol, aminek kurvára nem nagy a net igénye, CS-zni meg sem próbálok, a HoN napok óta nem képes délután beloginolni, és amikor panaszt kívántam tenni e-mailben a jupiszínek, kibaszta hogy az oldal nem elérhető :SD:_D