qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • sznorbi2
    Sebességben nézd meg gduck eredményét, bár azért ezek csak tájékoztató adatok amiket mi a speedtest-en elvégzünk. A sebességtartása nagyon sok tényezőtől függ, így arra nem igazán lehet egyértelmű választ adni.
    A mennyit szolgáltatnak kérdésedet nem értem, hogy mit mennyit szolgáltatnak?
    Szakadás nem igazán jellemző(ellentétben a Digi nettel jó néhány helyen), mert állandó on-line kapcsolata van. Ip cserét kézileg is nagyon könnyen tudsz, de kb. havonta akár többször is változik az ip cím. Ha visszaolvasol egy picurkát akkor látod, hogy nekem nagyon magas volt a ping de úgy látszik, hogy meg lehet oldani, a megfelelő ping értéket is, de ez a biztonsági programok válogatják.
    A városligeti tapasztalatról nem tudok nyilatkozni mert bunkó vadkeleti vagyok!

Gduck #20805:
    Én is kikapcsoltam mindenféle védelmet és mégsem akart javulni a ping, de amikor tiszta lett a win. akkor már azonnal hozta a megfelelő értékeket. Mihelyt tettem fel a védelmi programokat egymás után, úgy kezdett el nőni a ping. Ezek szerint a védelem úgy beeszi magát, hogy még kikapcsolva is tudja befolyásolni a netet. Saját tapaszalatatom alapján írom.