qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • roflkopter
    Hát én is telefonálnék de nem sok értelmét látom... :D
    Én küldtem nekik 2 email-t 1-2 hete amikor még friss volt a probléma, traceroute-tal meg minden, szépen elmagyarázva, aztán hülyének néztek természetesen meg tagadták. Most meg tessék már fél Európa panaszkodik.

Azt nem értem igazából, hogy 2010 van basszus 2011 lassan, és még mindig nincs normális jogszabály ping-re. Már rég kellett volna... mert így akár lehet 2k ms ping-ed is, ha eldöcög a net úgy-ahogy akkor szarnak rád, és nem tudsz mit csinálni mint fogyasztó.

Mióta sávszél emelés volt UPC-nél, kb másfél év vagy nemtom, azóta _folyamatosan_ jitter(ingadozás) van hálózaton, ami ping-et illeti, átlag 5-10 ms. Ha szar napod van akkor bedurvul, hétvégén főleg meg este, aztán mehetsz modemet újraindítani és reménykedni, hogy kevésbé terhelt upstream csatornára rak. Ez a vicc igazából az egészben, panaszkodtam már emiatt számtalanszor, hogy azért van jitter mert telítettek az upstream csatornák, és ilyenkor az upload mbit/sec is megcsappan, szóval mindenképpen jogos lenne a panasz. De szarnak rád, nem tudsz mit tenni.

Ez van. Remélem javítják pingeket hamarosan...