Barnus#20630
"de az én adataimmal, az én számlámról végzem az utalást?"
Teljesen mindegy, mert nem az alapján azonosítanak téged. A közlemény mezőbe bekerül az ÜGYFÉLSZÁMOD, és az alapján azonosítják be, hogy kinek a számlája lett befizetve. Hogy ki a befizető, az lényegtelen.
Megnéztem ezt az új szolgáltató regisztrációt, nem emlékszem hogy csináltam, de mivel 6 hónapnál nem régebbi kell, ezért már egy befizetett számlát kell bemutatni. Nem fogja levonni az összeget, hisz a levonás NEM AUTOMATIKUS! Nyugodtan vegyél elő egy előző számlát, adj meg minden adatot, és ezután kerül be a UPC-hez az igény, hogy a jövőben a számlákat ne postázzák neked, hanem a dijnet.hu-nak küldjék meg. Erről emailt kapsz, hogy:
Tisztelt XY!
Tájékoztatjuk, hogy a Díjnet rendszerbe új számlája érkezett.
A számla részletes adatait a www.dijnet.hu oldalon a "Fizetendő számlák" menüpont alatt, a megfelelő számla sorára kattintva tekintheti meg.
A fizetéshez szükséges információk a számla kiválasztása után a "Fizetés" füleslapon találhatók.
A hiteles számla, illetve a kinyomtatható számlakép ugyanitt a "Számla letöltése" füleslapról érhető el.
A számla főbb adatai:
Számlakibocsátó : UPC Magyarország Kft.
Ügyfélazonosító : ....
....
Tehát miután már dijneten keresztül fizeted a UPC-t, akkor se vonnak ők le semmit, mivel nem férnek a bankszámládhoz hozzá. Neked kell manuálisan bejelentkezned a dijnet oldalon, megnyomni a fizetés menüpontot és kiválasztani a fizetés módját. Ha beregisztrálod a bankkártyádat és azzal fizetsz, akkor ez két kattintás, csak ki kell választani, hogy regisztrált kártyával fizetek és már fizetve is van az összeg.