qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • kontar
    Szia. Látod erről beszélek egyiknek lehet másiknak nem, de hát ők tudják miért ez üzlet, én 1 évig fizettem volna immár 3 szolgáltatásért az eddigi 2 helyett igaz egy ezressel olcsóbban 1 évig de így majd pár hónap múlva 1 ért fizetek majdnem feleannyit. Utána biztos hogy a tv nem náluk lesz mivel már most sem lehet választani az analóg gold vagy családi csomagot nem tudom minek hívják.Annyira erőltetik ezt a digitális csomagokat mindenáron le akarják nyomni az ember torkán, azért sem kell,nemcsak nekem nem de a környezetembe pld a havernak alig várja hogy leteljen a hűség azonnal tiplizik, ő pld a premier leauge miatt annak idején csak azért hosszabbított. Már intézi a diginél a tányért jó lehet 1 hónap múlva kerül ránk a sor mire fent lesz de az idő mindent megold. Van a tetőn vagy 10 kiállás annak idején mindenkinek külön micro arra a rúdra rakja amire akarja még fúrni sem kell.Ha most lehetne, mostmár megse rendelném amit tegnap akartam, kicsit jobban utánanéztem alternatív lehetőségeknek a netnek egyelőre nincs itt nálunk de minden másnak van.Tudod az ember szarna rá ilyen dolgokra nem is nézne utána ilyen dolgoknak ha ugyanannyiért megkapná a dolgokat mint aki most lép be a UPC-hez de ha nem hát nem.Azt hiszem szükség van ilyen ügyfelekre is mert jövőre ettől lesz olcsóbb és egyre olcsóbb, kezdünk lemorzsolódni 3 hónapra vagy végleg, ki tudja az idő megoldja.Én ezt személyesen ilyen hülyének nézésnek veszem nem attól irigylem aki ma látott először UPC-t és mindent ezresekkel olcsóbban kap.Értem én hogy csábítani kell az új ügyfeleket de ez miatt sokan morzsolódnak, és valahol olyan érzésem van velem akivel nincs gond fizetek, nem kell havonta modemeket elágazásokat cserélgetni kiszállni létrával felvonulni méregetni a dobozoknál linkre, ez mind költség,azért ennyi év után ezt nálam nem kell megcsinálni.Tisztába vagyok vele szar a jel azért szakad újraindítgatom azt kész. Ha nincs net több percig óráig akkor a környezetemben sincs senkinek nem telefonálgatok linkre 15-20 perc múlva úgyis van.Ezért nem értem a bejáratott régi fogyasztóknak akik szinte 0 költséggel bírnak miért nem lehet annyiért adni a szolgáltatást mint aki új és ezért macerásabb ügyfeleknek. Ennyi Üdv!