kontar#20353
Én sem tudtam váltani nagyobbra ólcsóbbért.Semmi baj nincs a honlapjukkal szomszédasszony start csomagjáról simán tudtunk volna a köv. FP15-re váltani, haver bronz tv csomagjáról goldra, valószinűleg egyszerűen olcsóbbra nem tudsz váltani és ezért nem tudod online rendelésnél kiválasztani. Fp15-ről FP 60-ra simán tudok váltani és engedi is mert az 250ft-al drágább.FP 30-ra nem mert az ugye 750-el olcsóbb volna.Nem vagyok telhetetlen ez így rendben is volna, de a honlapon eléggé félrevezető így kiírni hogy meglévő ügyfelek is válthatnak nagyobb csomagra mertha olcsóbb nem nagyon.Olyan nincs hogy nekem rossz a honlapjuk a másik 2 szomszédnak meg nem.Én tegnap csak azért írtam mert a csomagajánlatok között egyből 2 új BronzDtv+telefon és 1 nagyobb FP15-FP30ra váltottam volna de mivel olcsóbban jön ki így valószinüleg nem lehet.Ha nem hát nem tudomásul veszem, de azt is tudom hogy ha lejár pár hónap múlva az analógtv hűségem biztos azért mondom hogy biztos mert vannak elveim nem náluk lesz digitális tvadásom.Vagyis de ha akkor majd 2000-ért adják a bronz digitált ami valószínűtlen.Ugyanis akkor fizetnék annyit az internettel együtt mint aki új előfizetőként sokkal olcsóbban kapja mint én 2001 dec óta fizetek internetet+tv-t.Nem panaszkodásképpen írom a 9év alatt párszor a hűség után kihagytam 3hónapokat intern és tv-nél is és 3hónap múlva mint új előfizető olcsóbban és még ajándékot is (fényképezőgép, nyomtató) kaptam és tudomásul veszem hogy ez így működik évek óta. Pár hónap múlva már csak az internetért fizetek 5 rongyot és leó. 2001ben még 16000 körül fizettem nekik 2011-re elleszek 5 rongyal náluk+ mindigtv kódolt kínálata már az idén bővül ha megduplázzák áraikat éves szinten akkor is lesz havi 2rongy levetítve. Ezt kell csinálnije! Üdv!