roflkopter#20264
hol laksz ? kíváncsiságképpen.. amúgy ja fos a ping kb. március óta folyamatosan 24/7 ingadozik, néha jobb néha rosszabb épp milyen napod van.
persze csúcsidő legrosszabb, vagy csak rá kell tekinteni bix.hu grafikonra, adott az össszefüggés.
átlagusernek fel se tűnik, gamerként frusztráló, abszolút vacak, hasznavehetetlen szolgáltatás... de ez van -_- illetve most lett digi itt(11 ker gazdagrét) ami egyébként nem tudom milyen, de a hűséget nem fizetem ki sehogyse...
feltűnt még, hogy nagyon kevés embert látok panaszkodni ping kapcsán, pedig mint mondtam március óta folyamtosan szörnyű.. ennyire kevés akinek valójában fontos a megbízható ping vagy területre koncentrálódna a probléma ? amint kiér az első node-ra ott már nagy ingadozás van...
hát szopjuk a faszt... ha jelentem akkor 'kijönnek' na azzal sokra megyek hiába mondom hogy reggel 5 kor tűrhető a ping este meg 1 sec packet lossok vannak, biztos nálam van a probléma ;D;Ð;Ð;ÐÐÐÐÐ
de igen érdekelne hogy mi okozza, globálisan leterhelt a háló a sok full speed torrentező miatt vagy vmi fejállomás gyenge vhol ?
bár érzésem szerint előbbi sajnos, mikor lekapcsoltak 1 rakás torrent siteot 1 hétig egész normális volt a ping lol.
na ennyi a rant, peace.
vélemény/tapasztalat jöhet :)