UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik böngészõvel nézd meg, cookie-t/ideiglenes fájlokat töröld ill ha van router akkor nézd meg nélküle (szerintem 80-90% hogy user error)
mert én az õ hírlevelükben kaptam hogy fennáll ez a probléma.
egy másik UPC-s havernak is ugyanez van mindkét oldallal úgyhogy
nem egyedi problémáról van szó..
hogy pl. letiltsa a csibefasz.com-ot?
próbáljátok ki, bejön az oldal?
(de így meg lehet nézni: www.freewebproxy.net)
De gondolom egyéni elõfizetõknél sincs.
elsõ esetnél figyelmeztetnek, utána korlátoznak, assziszem
Bazinga!
Még 2006 ban emlékszem olyanra, hogy korlátos net volt, és egyszer benéztem, aztán 1 hónapig szophattam, mert lecsökkentették a feltöltési sebességet a béka segge alá: D
Am meg ha lenne ez a korlát, akkor engem már elküldtek volna a vérbe xDDD 11 hét alatt több mint 1,5 terrát töltöttem fel erre-arra: D Letöltés meg volt kb 400 giga.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
De ide linkelhetnéd a jót. Hátha még valakinek kell. <#nevetes1>#nevetes1>
amúgy nem vágom most ez a fiber power izét.nekem sima Chello-m volt 10mbit/s és megemelték 30-ra.akkor ez ennek köszönhetõ?
Letöltés az UPC-tõl.
Ezt meg kellet volna kapnod a bekötésnél. A szerelõnek kell telepíteni csak "elfelejtik".
Tehát a speednet mérését nem fogadják el reklamációs alapnak de ezeket igen.
UPC osztrák
UPC Magyar
Itt logikusan a "Mit tud az Ön..." opció kell.
Még valami, ha XP-d van akkor kell hozzá egy segédprogram, hogy ki tud használni a "fiber power".
Van egy másik fórum ahol meg lehet nézni a bejelentkezett felhasználókat, hogy mit csinálnak. Ott van egy térkép hogy ki honnan netezik. Engem mindig Pécsre rak pedig Komlói vagyok. Miért van ez? Lehet ez a FP miatt?
A fórum: http://autosport.sportboard.net
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Köszönjük a hatalmas segítségedet
Cassell,
A sávszélesség optimalizáló programot felraktad már? Ha még nem, akkor a UPC oldaláról megteheted.
steam, origin: ACE_hun
A többieknek köszönöm az észrevételeket ezt a cfosst majd megnézem mert egyébkén nincs fenn per pillanat.
legalább a torrent miatt váltottál feljebb ?

steam, origin: ACE_hun
ha ez sem segít akkor hívd fel õket
az, hogy torrentben mennyi a sebességed a legutolsó sorban múlik a TE neteden kb... szal lehet, hogy megvan amúgy az emelkedett sávszéled, de az adott torrentet épp ennyivel viszik a leecherek tõled
vagy esetleg p2p korlát van nálad, olyankor aktívvá kell válnod ha nem vagy az (router mögött portforward kell) és be kell állítani az adattitkosítást a kliensben... persze ez sem biztosítás :)
Bazinga!
A mai nap folyamán cserélték a modememet a UPC szerelõi egy Fiber Power 60 csomag lett és a régi modemmel ez már nem volt hozzáférhetõ.
A kérdésem a következõ: milyen egyéb beállításokat kellene eszközölni ugyanis a letöltésem és a feltöltésem is kb-ra ugyanannyi. Eddig is 186 k-val töltötte vissza a torrenteket és most is.
Segítségeteket elõre is köszönöm.