qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • kontar
    Szia! Nekem is ugyanez van. Tegnap volt a szerelő modemet cserélni, kaptam szép új modemet (valami atlanta). Azt mondta roszz volt a jel a házba, és a környéken is de megcsinálták. Este 2x connection losttal kidobott Multiplayer játékból szakadás miatt, az új modem ugyanúgy nem jelezte a netszakadást. XIII ker Üteg utca.Teljesen felesleges újrakábeloznod nem nálad van a hiba. 2001 decembere óta van netem, ezt a szakadást május végén kezdte, pont lejárt a hűségem váltottam is vissza FP30-ról FP15re. Teljesen mindeggy milyen neted van ha rossz a jel, van szomszédom akinek 1év alatt 3x cseréltek modemet start csomagnál, és van ahol a 30-as net is ugyanúgy szakad. Multira a chello, ha komolyan gondolod (warozol, szim. ligába indulsz) ilyen környéken ahol gyenge a jel, márpedig a szakadások azért vannak, teljesen alkalmatlan lett. Nálunk tavaly nyáron mértek valami értéket házon belül mindenhol rossz volt. Társasház főleg nyugdíjasokkal kb 10 embernek van bekötve a net szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele. Erről ennyit. Üdv!