qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • KranaZoli #19955
    Hoztam melóhelyről egy mezei 3Com passzív 5 port-os Switch-et. Nem Router-t, sima LAN Switch. És működik! :D

Zokszó nélkül megy a NET párhuzamosan notin és asztali gépen is.

Fasza!

Mondjuk relatíve ritkán fogom párhuzamosan használni, de néha telepítek gépeket kollégáknak, így könnyebb lesz. Ill. asztali gépen game, vagy film stb... közben notin meg letöltés. Azért azon, mert ha úgy hagyom éjszakára nem a drágább asztali PC dübörög (ami drágább is, meg hangosabb is :); hanem a noti. Faszányos, faszányos. Tetszik!

Jó ez így, hogy nem kell pöcsölni MAC klónozással.

Ha T elengedne a qrva mobil net-ből rögtön váltanék gyorsabb csomagra!

btw:

Melyik csomag éri meg ár/érték arányban a legjobban?!

Mire is gondolok:

Ami most van az a 2-2,5Mbps-os start csomag. Szépen hozza is a 2Mbps-os értéket. De nézem gyorsabb elérésnél szépen zuhannak a garantált sávszélek.

Pl.: Ott van a 120Mbps-os Fiber Power, ami eleve furcsa Nekem, mert a legtöbb alaplapi LAN 100Mb-es, szal ha tudná is a 120-at, akkor oda már Gigabites LAN kártya kellene, nem?!

DE! Gondolom Én! Nincs az 120Mbps. A 30/4 meg azért pöttyet xar, mint garantált sávszél. :O

Vmi ilyesmi érdekelne, hogy melyiket lenne érdemes választani. Ahol azért a max. sávszél kb. meg is egyezik a nyújtott sávszéllel, stb...