qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • KranaZoli #19903
    No, erre értettem Én mindazt amit írtam. Szóval akkor kell MAC címet klónozni, mert MAC címre szűr a szolgáltató. Értem és köszi!

Egyelőre router-e pénzem nincs, talán sikerül szereznem, újat venni biztos nem fogok tudni... :(

De majd körbenézek PH Aprók között is. Milyet lenne célszerű venni?! A notimon van WiFi, de az asztali PC-t jobb szeretném kábellel csatlakoztatni. Szal vmi olyan cuccos kellene, amivel ezt (is) meg lehet oldani. A MAC cím klónozásban majd több vszínű fogok kérni help-et, ha bekötik és router-t is sikerül szereznem.

Geri

Te is UPC-nél fizettél elő a T-s mobilod mellé?! Annak a sebességét linkelted be a T-s topic-ba?!

Everybody

1ébként milyen a UPC net szolgáltatása?! Én hallottam olyan rémhíreket is, hogy Torrent-nél visszavesz a sebességen. :O Ez csak urban legend?!

Ha nem sikerül megválnom a T-s mobil netemtől, akkor még jó ideig sajna csak a 2-2,5Mbps-os csomagra lesz pénzem, amiből Én úgy gondolom jó ha lesz max. 1,5Mbps.

Az is érdekelne, hogy nagyobb sávszélnél mennyire hozza azt amit írnak?! Nekem a 120Mbps az nagyon parasztvakításnak tűnik. Azt tutira veszem, hogy a garantált sebesség minden csomagnál kevesebb, mint a marketing duma az oldalon.

Viszont majd később jó lesz egy olcsó mobil net is, mert azért mióta használom igencsak jó dolog benne, ha elutazom, akkor is adott a net elérés.

Sajnos most T elbaszta az egyetlen jó kis mobil net csomagját. :( Pedig tényleg nem volt rossz. Se sebességben, se adatmennyiségben.