A következő a helyzet. 2010. februárjában lejárt a hűségszerződésem az internetről (Fiber15) ennek a listaára 8333 HUF. Írtam egy levelet a UPC-nek, hogy ahogy lejár a hűség azzal az időponttal együtt felmondom a szerződést. Ekkor felhívtak telefonon és tájékoztattak, hogy ne aggódjak továbbra is csak 5000 HUF-ot fognak számlázni 2010 novemberig biztosan és még április 30-ig ha kérem akkor adnak 1000 HUF kedvezmányt. Mondtam oké így megtartom a netet (amőgy azért nem akarok aláírni újabb 1 év hűséget, mert lehet, hogy költözöm el 1 éven belül). Ezután egy hét múlva kaptam egy levelet, hogy lejárt a hűségem, így 8333 HUF listaáron szolgáltatják nekem az internetet és adnak 1000 HUF kedvezményt. Írtam nekik a weboldalukon megint egy előfizetést, hivatkozva a telefonos beszélgetésünkre. Ekkor kb 10 perc múlva felhívott egy hölgy, hogy oké, hogy 8333 HUF az internet, de ők csak 5000 HUF-ot fognak kiszámlázni. Egy kicsit furcsa nekem ez az egész. Nem akarom azt, hogy mondjuk fél év múlva azt mondják majd, hogy fizessem be a különbözetet egyösszegben...