qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Skynet85
    Hasonló a sztorim van nekem is:

Amikor megjelentek az új FP csomagok én gold csomagban voltam megnéztem az árakat és úgy döntöttem, hogy megrendelem az fp 60-at és hozzá egy dvr bronz tv csomagot, így olcsóbbra jött ki a dolog, mint az analóg kábel előfizu, és a 30-as gold. Gondoltam én...

Felhívom nagy lelkesedéssel a Upc hotlinet erre megkaptam, hogy semmi dolgom nincs ők majd automatikusan át dobnak az új fp 60-as csomagba, mondom ok, de mikor, erre jött a válasz hogy majd, és szépen le is zárta a beszélgetést az ügyintéző.

Gondoltam ezt nem hagyom annyiban, újra hívás és kijelentettem, hogy nem majd hanem most akarok váltani, erre nekem esett, hogy fp 60-ra nem lehet váltani mert az nem feljebb váltás... itt magamban anyáztam egyet, aztán elregéltem, hogy 30<60 szerintem, és mivel van fp 30-as csomag is, ne magyarázza meg nekem hogy ez csak mértékbeli váltás és nem csomag. Aztán elmondtam, hogy amióta van chello előfizetőjük vagyok.

Végül megjegyeztem, ez egyébként csak blöff volt, hogy amennyiben nem lehetséges a csomag módosítás sajnos épp a hűség lejárta előtt vagyok 2 héttel ez esetben nem kérném a további szerződés hosszabbítást, és felmondanám a szerződést. Csávokám időt kért, majd 5 perc klasszikus zene után megkérdezte hogy akkor fp60+dvr bronz kell?

Tanulság itt is, oda kell lépni, haver mimóza lelkü volt, elhitte amit mondatok, még félévig fizettet 2k-val többet a 30-as netért, mint én az fp 60 + dvr bornz -ért