qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bcsaba73
    Érdekes dolog történt velem az imént.
    Felhívtak a UPC-munkatársai és időpontot egyeztettek velem jövőhét keddre,mert ki szeretnének jönni leellenőrizni a mediabox bekötését beállítását stb....kb 20 perces időtartamra.
    Kérdezem én,kb két hete szerelték be mit kell ezen ellenőrizni ráadásúl az egész bekötés beállítással nem volt 20 perc akkor az ellenörzés mért tart annyi ideig?? Azt mondja a muksó,hogy alvállalkozóknak van kiadva ez a munka és tulajdonképpen őket akarják leellenőrizni,hogy a szerződésnek megfelelően végzik-e a munkájukat,olyan anyagokat használnak-e fel /kábeleket,csatlakozókat/mint amiket lehet stb-stb.
    Létezik ilyen? Közületek valakinél voltak már így ellenőrizni? Azon bosszankodom,jó most utólag már okos vagyok,hogy miért nem mondtam nemet,ellenőrizgessenek mást...
    Ráadásúl anyám matáv számán hívtak ami felettébb érdekes mert az életben nem keresett még a UPC engem anyámnál!! :) /Egy telken lakunk két házban,nála matáv azaz T-com van,nálam UPC./ Ráadásúl a mobilomon hívtak eddig mindig mert azt is tudják.
    Kicsit fura ez az egész nekem!!!
    Szerintetek?