red13#18376
Sziasztok! Nagyjából már egy hónapja szar a netem. Általában reggel 8órától kb. délig 5 percenként szakadozik. Modemen villog minden eleinte aztán csak az online led. Ide a fórumra is alig bírtam feljönni. Délután, este, éjszaka általában jó. Telefonon ezeket elérni nem lehet, kapcsolgatnak ide-oda, majd olyanokat mondanak, hogy húzzam ki, írjam be hogy ipconfig stb marhaságokat, aminek semmi haszna. Bemenni személyesen meg kész gyötrelem, egész napomat ott tölthetném. Egyrészt rengetegen vannak, másrészt iszonyú lassú a kiszolgálás és van hogy senkit nem hívnak a pulthoz. Már 1 éve halogatom az egésznek a lemondását, mert főleg torrentre néha használhatatlan. Kb. fél éve voltam bent reklamálni, hogy nem lehet normálisan tölteni meg hogy szar az egész. Ilyeneket mondott a csaj, hogy lehet azért van, mert sokat töltök és így korlátoznak. Mire elmagyaráztam neki hogy mi hogy van, odaszólt egy másiknak, hogy te tudsz erről? Erre a válasz felém az volt, hogy a torrent az a filmes dolog? Mondom az, köszönöm szépen.