qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • djzolieger
    az a baj hogy nálunk nincsen oszlop, mert én kertes házban lakunk, és az ut szélén vannak ilyen szürke baszások... valami UPC-s ott nézte meg a tag a jelszintet is...szal valószínű ott lehet a gubanc. Holonap kihívom őket már negyedjére, deha nemcsinálják meg akkor visszadom a modemet ezé nemvagyok hajlandó fizetni.
    Más... megemlítettem egy barátomnak ezt a p2p korlátot... svácjban él...a töredéke kb a net ára az itthoniénak. Plusz.... nemtudja mit jelent az hogy p2p korlát... kivetette az itteni helyzetet... aztmondja hogy simán belehetne perelni ezt a céget mert a szerződésben senkinek nincs benne hogy lekorlátozza a p2p korlátodat... kérdem én ha nem illegális célra használod pl a dc++-t vagy a torrentet...akkor hogy cseréled át pl a családi vidókat ami 4 giga gb... ez felháborító... és azért hirdetik hogy 25 megás, meg 15 megás meg stb...oké hogy a garantált annyi, de akkor ménem irják ki a garantált sávszélt...minek hirdetik ugy hogy 15 megás meg 25 megát...irják azt hogy 7 mega meg 15 mega (durván) ÉN NE KISBETŰKKEL! Szóval simán belehetne perelni őket ezért a huzásér. Kész szánalom ez a UPC... alig várom már a digit.
    Ennyi a véleményem igy tömören és röviden.

Ui: Oké hogy kielehet játszani meg van rá gyógymód meg ilyesmi. De szerintem SENKI SEM EZÉRT FIZET.!!!