qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • autoszimulator
    "menj asztalt borogatni az ügyfélszolgálatra, ha az időd engedi"

felesleges, és csak magaddal cseszel ki, mert lehet, hogy utána elégedett leszel, hogy na ennek megmondtam a magamét, de ettől még nem fog gyorsabban intéződni a problémád, sőt. Hisz te az ügyintézővel vitázol, már pedig ő tehet a legkevésbé az egészről, nem ő fog kimenni, megjavítani a hibát. Csak egy közvetítő réteg, akivel hiába ordibálsz. És hiába kéred akkor a főnököt, akivel vitázhatsz, őket sem itt, sem máshol nem fognak odahívni. Mit tehetsz? Váltasz szolgáltatót, ha alapos indokod van, fogyasztóvédelemhez fordulsz. Ezek még mindig többet érnek, mint a felesleges vitázás, és a hasznuk is teljesen megegyezik = nulla.

"Nem azért dolgoznak meg egyesek a pénzükért, hogy aztán a semmiért fizessenek, aki ezt ellenkezőleg gondolja, akkor nem tudja mi az a munka."

ezt meg már írtam, hogy akinek nincs rálátása magára a rendszerre, és annak komplexitására, az azt mondja, hogy ez nem munkatempó, ez az ügyintézés egy semmi. Azért ez nem így van, és ismételten mondom, a konkrét hibaelhárítást sokszor nem is maga a szolgáltató végzi, hanem alvállalkozók, amely fajt senkinek sem kell bemutatnom, minden munkaterületen áldják a munkamoráljukat.

Ettől függetlenül, a 24 órás kimaradáshoz: telefonáltál egyáltalán az ügyfélszolgálatra, hogy gond van, megkérdezted ismerőst, nála jó volt-e? Tudom, egyszerűbb a fórumon szidni őket, meg morogni, de a segíts magadon, isten is megsegít elv itt is alkalmas. A te érdeked.

És hidd el, én is tudom, milyen az, mikor elmegy a net folyton, vagy mikor az áramszolgáltató másodpercenként kapcsolgatja az áramot le és fel, ezzel a műszaki cuccok élettartamát "hosszabbítva", szóval tudom mennyire idegesítő ez, de hiába csapkodok, idegeskedek nem lesz jobb. Tanulság? Sajnos a mai Mo-n NEM elég egy vonalas internet annak, akinek ez létfontosságú a munkához, egyéb tevékenységhez, ez van. A brutális árak meg köszönhetőek a monopolhelyzeteknek, a nulla konkurenciának, mert ha a falukban, ahol csak egy szolgáltató van, lehet adni a négy megás netet telefonnal 12ezerért, akkor annyiért adják, úgy is fizeti az ember, ha netet akar. Többek között ezért, meg az ügyintézések miatt fordul ki a belem az olyan szlogenek miatt, mint a nálunk ön a fontos, csomagjainkat az ön igényei szerint alakítjuk, stb.