qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • padavanHUN
    Fú, szegény UPC, mindjárt telefonálok is nekik, hogy ne siessék el a 16 ezer forintos előfizetéseim szolgáltatásának biztosítását, ráér két-három hét múlva, mert szegényeknek ilyen csúf sorsuk van... Ugyanmár. Köcsög paraszt albáncigány mentalítású cég, amelyik képtelen folyamatos, megbízható szolgáltatást nyújtani, a supportjuk kevesebbet ér egy marék szarnál, cserébe nem olcsóak, és persze nem kapkodják magukat ha gond van, mert minek úgy sietni, max a köcsög ügyfél a semmiért fizet néhány napon át. (Egy év alatt három modemcserém volt, mert ilyen tetves papírmodemeket szórnak rá az ügyfélre és persze, hogy ha bejelentettem a hibát, csak harmadik nap szálltak ki, este nyolc után, mikor négytől-hatig volt megadva az érkezésük. ez is teljesen nc és abszurd).) Az ilyen cégeket meg kéne szüntetni a francba, legalábbis agyonbüntetni őket tízmilliókra, de még mindig az akasztás pártján állok, mivel miután a pénzemért SEMMIT nem szolgáltatnak, így nyugodtan állítom, hogy lopják a pénzemet - mivel nem kapok cserébe semmit. Szar simlis, balkáni banda ez és kész.

Ott vagyok meglőve, hogy itt csak ezek a tetvek vannak...

Ja, csak a naplózás kedvéért:

Tegnap este fél nyolc óta nincs se telefon, se tévé, se internet. Lassan 24 órája. - ha ez bárki szerint rendben van és elfogadható, akkor az szerintem elmebeteg.