qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    "Aha, szóval az természetes, hogy este fél nyolc óta nincs tévé, telefon, internet."
    Ez valószinűsíti, hogy komolyabb probléma van és nem lehet ripsz ropsz megoldani.

"Kábé havonta vannak kimaradások, volt itt már három napos szünet is, biztos ezt is teljesen normálisnak kéne venni, mondhatni, jár a szolgáltatással, jó hogy nem kell neki örülni."

Azon kívül, hogy itt reklamálsz, a 1221-en megtetted a megfelelő lépéseket? Ilyen esetben én is nyomatékosabban reklamálnék. Én kaptam már vissza péntz, mikor nem, hogy kimaradás volt, hanem csak szar volt a ping. Utánajártam, megadták. Tedd ezt te is.

Egyébként meg hol élsz te? Szerinted ha külföldön meghibásodik valahol egy eszköz, akkor 1 perc alatt bemérik a helyet, megállapítják mi okozza a bajt és meg is csinálják? Pláne hétvégén, amikor biztos hogy kevesebb létszámmal üzemelnek, mint normál munkanapokon. Nyugodtan álmodozz ilyenekről, de ez nem létezik otthoni szolgáltatásnál. Ezért is védik le magukat az ÁSZF-ben. Bejelentéstől számított x óráig (vagy napig?) védik magukat.