qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Dodo55
    Válság van ugye...
    Hát persze, hogy fontosabb a kaja, mint a net időben befizetése.
    A UPC irodában azt mondták augusztus közepéig kéne befizetni, addig nem lesz gond.

Hát ennek ellenére sikerült másnap 16 kilobit/s-re korlátozniuk...

Ezzel csak 2 gond van:
    -A telefonos ügyfélszolgálat szerint rosszul tudták az irodában, magyarul át lettünk baszva

-1-2 éve a szemem elé került egy hírközlési törvény, és az díjhátralék esetén a legdurvább korlátozást 64/64 kilobit/s-ban határozza meg. A UPC véleménye erről az, hogy őket nem érdekli a hírközlési törvény, mert egyéni szerződési feltételeik vannak.
    Azt nem tudom, hogy a hírközlési törvény az BTK vagy PTK kategória. Mert ha BTK, akkor egyéni szerződés így-úgy, a UPC bűncselekményt követett el, mert ez kb olyan, mintha én szerződésben feljogosítanám magam, hogy embert öljek, és erre a szerződésre hivatkoznék, amikor a rendőrség jönne letartóztatni.

Ha PTK, akkor sem vagyok benne biztos, hogy ezt egy szerződés felülírhatja.

A lényeg az, hogy jogos, hogy lekorlátoztak, elvégre nem fizettünk, de ha már nem kapcsolják kapásból ki, akkor adnák meg legalább azt a 64 kilobit/s-t, mert az már elég kb annyira, hogy böngészni lehessen vele, de 16-al a böngészés is kínszenvedés.

Nem tudom ez miért jó nekik, a 30 megabithez képest tök mindegy lenne nekik az a pár kilobit...