Én nem olyan rég írtam, hogy MAC alatt atom stabil a net.
Viszont windows alat nincs meg a feltöltés és szakad is, ugyan nem tudom, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz, de Pyrohun megmondta a tutit, hogy akkor használjak MAC-et :DDDD
Nem mintha idáig is nagy windows fan lettem volna, de akkor is elgondolkodtató, hogy MAC alatt 9-10 ping, windows alatt meg még normálisan lemérni is képtelen, általában 200 ping szokott lenni.
Lehet, hogy baromság az operációs rendszerek összehasonlítása ebből a szenpontból, de nálam így van, jah és bár nem szoktam torrentezni, de van amikor néha rá fanyarulok, akkor windows alatt röhej a sebesség, ugyanez MAC-en egyszerű lófax transmission progival meg maxon jön-megy minden.
Persze nem azt akarom ezzel még jobban szemléltetni, hogy a MAC még az internetre is jobb, mint a win, mert nekem tetszik egyelőre a win7, de azért elgondolkoztató eset amit fent leírtam és kurvára kiváncsi lennék rá, hogy windows alatt miért szar a net, ami MAC alatt meg stabil és villámgyors?!!! A speedtest nálam még normálisan lemérni sem tudja.
Firefox:
Opera:
IE:
Ami egyébként röhejes, hogy mindegyiknél normális a feltöltési sebesség, a letöltésről inkább nem is írok:DDD
Szóval a feltöltést mindegyik browser-nél normálisan írja, viszont 90-110 fölé nem megy, MAC-en meg 380-400 satbilan gyors és persze MAC alatt a speedtest is normálisan írja a sebességet a 25/3-at.
Tudom, hogy már írtam róla, meg senki nem tudta választ, mégis kurvára kiváncsi lennék, hogy mi a picsa különbség van a két OS között, mert elvileg így, illetve gyakorlatilag sem reklamálhatok a UPC-nek, mivel gyors és stabil netet biztosít, ha csak win-t használnék már kivertem volna a balhét.