UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát igen, gondolom a UPC-t nem nagyon zavarják ezek...
upcp2p.blog.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://www.nforce.nl/
Most ezt írja:
"Kapcsolat megszakítva
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben. Próbálja meg újra."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Felfelé módosítasz csomagot, ugyebár akkor már nincs hûségidõ. Aztán pedig azt felmondod egy jelképes idõ (pár nap, egy hét) után. Mi is ezt fogjuk csinálni, amint ideér a Digi.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szóval valszeg UPC mellé jön majd digi is, nem fogok szenvedni júniusig a jelenlegi állapottal és inkább fizetem mellette a digit is, csak menjenek a játékok és ez a WinSCP-s dolog rendesen.
hát igen, korlátra tul sokmindent én sem tudok mondani.
Amúgymeg ha egyszer nincs digi, nem tudok mást csinálni, a upc-sok mostanába nagyon elkezdtek korlátozni...
Sem a le- sem a feltöltésem nem kielégítõ, a kifizetett sávszél - és kurvára nem érdekel mit ugatnak, a reklámokból ugatott sávszélrõl beszélek, amivel rábeszéltek a szerzõdéskötésre, amivel eladják a termékeiket (ezt a szart) - töredékét tudom csak használni.
Megszabják, hogy az elõfizetésemért cserébe mennyivel tölthetek P2P-on? Ez valami szánalmas vicc, igaz? Részemrõl az, mert amint lejár a szerzõdésem - még két hónap sajna -, megyek át a gyorsabb, olcsóbb és nem priorizálgató Digihez, ezek pedig simán csak dögöljenek meg.
Hogy büntetik a p2p forgamat, hogy a "rendes" netezõknek legyen sávszéle? Ez miért az én problémám? Miért nem az övék, akik a minimális mnennyiségeket veszik a BIX-tõl? Tessék kérem fejleszteni, azt kész. Ja, az már büdös, inkább 20/3-as net elõfizetõknek adok p2p-ra 50kbps/1-2kbps-t? Oké, csinálják csak, de nem velem, mert én szépen viszem a pénzemet más céghez.
Szánalmas cigány bagázs ez a UPC, kétségtelen tény. Remélem, tönkremennek, és megmarad nekik a néhány tízezer low-prize, igénytelen sötétparaszt start-elõfizetõ, akik majd szétterhelik az ulánbátori szinvonalon mozgó központjukat a "nem bútol be azikszpém mévanez" kérdésekkel.
Szóval végeztem ezzel a csicska bandával, anyádnak, annak a kurvának a sávszélét szabályozgassad és töredékezzed te cickány, havi 10k-ért.
www.gamedroid.hu
A letöltés még mindig megy úgy-ahogy, de feltölteni nem tudok. Ez a p2p korlátozás miatt lehet??
Legyen az új év korlátozásban szegény és sebességben gazdag esztendõ 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit