Nekem is durván elszált az agyam Szerdán, amikor megkaptam a levelet hogy emelték a sávszélességet, és erre kicserléték a kábelnetemet valami betelefonálos sebbeségú adatfolyamra. Írtam is egy olyan levelet hogy az űgyfélszolgálatosok bizti bevettek a "top10"-be miatta:)
Az az igazság viszont, hogy azért egyszer ilyen tényleg előfordulhat. Mi van ha egyszerre elromlott valami nagyon fontos primary hardware és annak a backup hardware is, és most valami harmadlagos kisegítő kütyünek kell vinni egész Országot? Nem ismer valaki román vagy osztrák UPC-eseket, hogy ott is van ez a probléma, mert nekem valamilyen floodnak tűnik, azaz valamilyen hardware nem birja a terhelést?
Szóval lehet hogy valami nagyon drága és durva dolgot kell cserélni, amit nem lehet azonnal csak bedobni a helyére, de az is lehet, hogy most varnak be valami új kütyüt, mert ugye jőn ugyanerre a kábelre a 160Mbit/120Mbit-es fiberpower is.
Én UPC viszonylatban nagyon szerencsés voltam eddig, mert 10 napból 9-ben általában nagyon jó netem volt, és a p2p-n kívül nem is nagyon filterezték a packetjeimet (nem akartam csalni 1.9-el, nem lenne korrekt mert előre mondják hogy azt korlátozzák) szóval jött-ment minden csutkán a Silver maximumán (talán én még olyan node-on vagyok amin nincsen még sok felhasználó)
Szóval amellet hogy az itt felszólalókkal értek én is egyet, azért már lehigadtam egy kicsit, bár az ügyfélszolgálatosok hozzá-állása viszont tényleg felháborító.. azért az a minimum hogy a fiberpower-nél a meglévő felhasználóknak majd valami óriasi kedvezményes belépést adjanak, bár én nekem igazábol 6Mbit/3Mbit is bőven elég lenne, de az legyen már mindíg - zizegés nélkül - csutkán ott,!:(