UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
nálam az Azerus 2kb/s-al tölt a kurva anyját :@ nem igaz.rohadjon ki a szíve a upc-nek

Sephi
Sziasztok!

Plz segítsetek. Wireless routert akarok venni de állítólag nem mind1, hogy milyet. UPC-es élõfizetésem van modemmel és kábellel. Sajnos nem igazan értek hozza.

Szóval mit ajánlotok?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elõtte szoktam tájékozódni.

steam, origin: ACE_hun

Nem is kértem ezt. De erre (mint lentebb írtam) konkrétan rá is kérdeztem. Nem mintha most tragédia történt volna, de szerintem errõl szólnia kellett volna. Amúgy ne mondd már, hogy te minden ilyen hivatalos ügyintézésnél kérsz egy óra szünetet és végigolvasod a szerzõdést 😊

Azért egy 60-70 oldalas ÁSZF-et hadd ne mondjon már el szóban a szolgáltató... Ezt egyiktõl sem várhatod el...

Ez is elmond valamit a szolgáltatóról.

Illetve neked sem kötelességed elolvasni, csak utána ne is menj rinyálni, ha olyan pont van benne, amivel nem értesz egyet...

Semmi sem kötelessége, el vagy tévedve. Neked viszont kötelességed, ha aláírsz, és elfogadsz valamit, akkor olvasd el elõtte...

Mert mondjuk õ a UPC-t képviseli, és mint ilyen kötelessége az ügyfelet tájékoztatni a szolgáltatásról, és annak minden fontos részletérõl?

Miért kellett volna? Aláírtad és kész, ezzel elfogadtad, ha elolvastad, ha nem, mit nem lehet ezen érteni?

somdav95
Szasztok!
Nekem silver van, uTorrent 1.8.1-et használok a protokoltiltásnál átállítottam "erõltetett"re és a DH-t nél a pipát leszedtem. Így rendes sávszéllel tudok szedni... Átlag le 1mb/s fel pedig 250kb/s

zomgzerg
1221

RedDevilsza
Sziasztok!
Komoly problémáim vannak a nettel(veszprém, bronze csomag), este 8-9 körül teljesen elmegy, azelõtt meg olyat csinál hogy játékoknál nincs nagy pingem, viszont szaggatok mert a packetlossom nagy <#rinya> Már azon kezdek gondolkozni hogy lehet hogy valami beállításom rossz... Nincs valaki veszprémi, vagy ahhoz közeli akinek hasonló problémái vannak?

Értem én, de szerintem errõl tájékoztatnia kellett volna az ügyintézõnek.

Ez nem forgalmi korlát, ez túlzott használat. És ez akkor is benne volt az ÁSZF-ben, amit aláírásoddal elfogadtál...

Akkor ez mi?

"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mérték használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
Elfizet adatforgalma egymást követ három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
meghaladja (extrém használat).
Amennyiben az elfizet az extrém használatnak minsül adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató errl
értesíti az Elfizett, a jogkövetkezményekre történ figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerzdésszeg
magatartástól való tartózkodásra."

Bocs az õ betûkért.

Abban nem is korlátoznak, hogy mennyi adatot forgalmazhatsz, csak max. abban, hogy milyen sebességgel teheted mindezt: azaz tényleg nincs forgalmi korlát.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mindig van nálam egy bekapcsolt diktafon ilyen esetekre 😊

(persze, hogy nem)

zomgzerg
készítettél felvételt a beszélgetésrõl a nõ beleegyezésével?

Amúgy én nem vagyok otthon a jogban, de nem büntetendõ, ha félrevezetõ információkat adnak? Amikor megkötöttük a szerzõdést, megkérdeztem feketén-fehéren, hogy "Ugye nincs forgalmi korlát?" A nõ pedig mosolyogva rázta a fejét: "Nincs."

És a fórumon olvasottak után átolvastam a szerzõdést, és tényleg benne van...

mila69en
<#szomoru1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CzGobe
de, annyi

eom$

Mondjuk azt számold bele, hogy nem mindig jön ennyivel, napközben erõteljesen korlátoznak. De a reggeli órákban jön faszán.

Hmm a 200-800 közötti tökéletes lesz. Ha jól nézem az 7500 Ft, most fizetek 8900-et. Igaz hogy ftp-én fullosan 1300 szedek, de már nem nagyon szoktam használni. Torrenten meg teljesen mindegy hogy.

Ja ez silver persze

Nálam a seed átlagban hozza a két megabitet, a letöltés pedig 200 és 800 között mozog. Volt már full is.

Január-Februárban jár le a szerzõdésem a chellonál. Már jó rég lett újra kötve és akkor még nem ezek a csomagok voltak. A silver és a bronze csomagoknak mennyi a max letöltés, illetve feltöltése? Gondolom nem annyi ami oda van írva(2/1 illetve 10/2 mbit.

bakvarnyu
Figyelj attól, hogy neked megy vele még nem kell általánosítgatni.
Nekem semmivel se jobb mint pl az 1.81.

zomgzerg
forgalom.upc.hu oldalon tudod nezni, a torrent korlatozas minden csomagra vonatkozik, a kornyek halozatanak terheltsegetol fuggoen akarmikor eletbelephet (altalaban delutantol ejfelig, 1-ig van), ~300 gb-t tolthetsz havonta.

bertino
nem csomagfüggõ 😊

du meter.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

holecsko10
Sziasztok!

Kellemes ünnepet kívánok mindenkinek.

Egy kérdésem lenne ami a következõ.

Nekem upc silver nettem van. Ennél van adat korlátozás? Ha van mennyit lehet letölteni sebességkorlátozás nélkül és milyen programmal tudom nézni hogy mennyit töltöttem le és fel.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Persze, és efféle üzleti titkokat csak úgy elmondja Neked a DIGI 😄 Hülyeségeket ne terjesszünk...

Biztos a Bithu szerzõdést kötött a UPC-vel 😄

mila69en
boldog karácsonyt és forgalom korlátozás mentes újévet mindenkinek!<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Érdekes, hogy bithuról reggeltõl estig szinte full sávszélességgel töltök. De csak bithuról, más torrent trackerrõl nem.
Mighty
A UPC is igy kezdte...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

banok
biza

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Balumann
Folyamatosan terjeszkednek tudtommal.

zomgzerg
hagyjuk már a digit, ami össz-vissz van vidéken pár helyen, meg 2 panelban és 1 romos házban a 6. kerben 😄

precision
"mint egy átlagos forgalmú egy szál Meki étteremnek _egy nap alatt_"

ez kimaradt 😊

Bazinga!

precision
hûha
legyen gigabit/gigabit
mit érnek vele ha kb a UPC szolgáltatási területének 0,01 százalékát tudják kiszolgálni?
marha nagy verenytárs

ez kb olyan mint a McDonalds ellen a piaci hamburger árus akinek 2 hónap alatt van annyi vendége mint egy átlagos forgalmú egy szál Meki étteremnek

Bazinga!

DE a Digi nem fogja mi több beszéltem velük errõl és azt mondták,hogy nem lesz áremelés, sõt robbantani akarnak, januártól 50/30 lesz ,vagy a legdrágább csomagjuk 2000 FT lesz ,na ez az ami bedönti a fuckpíszít!
Mighty
Ki mondta, hogy az rossz lenne?

Olvas, ertelmez.

Mekkorát fogok röhögni amikor a DIGI is elkezdi alkalmazni a forgalompriorizálást...

Én drukkolok, hogy ne kelljen neki, mert akkor a UPC-nek vissza kell venni az áraiból.

pyrohun
és az miért lenne rossz? <#nemtudom>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
de hát az nekünk jó, ha olcsóbb
ha már szar, ne legyen drága 😄

Bazinga!

Meg az arcából...

Mighty
Én drukkolok, hogy ne kelljen neki, mert akkor a UPC-nek vissza kell venni az áraiból.

pyrohun
Mekkorát fogok röhögni amikor a DIGI is elkezdi alkalmazni a forgalompriorizálást... 😊)) Mondjuk még mindig olcsóbb lesz mint a UPC 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bertino
teljesen mind1, nem ez a lényeg 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért kéne rohangálni? Ha küldesz egy email-t, már annak is kötelesek ügyszámot adni és kivizsgálni. Nem kell sehova futkosnod.