"még nem ismerték be a hibát" ez jellemző.....azt untam meg én is,hogy "nálunk minden rendben van ÖNNÉL lesz a hiba" ez a kibaszott idegesítő sablon dumájuk!
Egy szállodában dolgozom ha a legkissebb gebasz van AKÁRMIVEL azonnal "8" ember ugrik a vendégnek AZZONNAL segíteni a problémájában!
Nekem duplán szar,hogy heti szinten több száz embernek teszem kellemessé a pihenését a PÉNZÉÉRT amit ő fizet nekem és nem én nekik ugye/mert tegnap ezt is elpofáztam a csellós ügyintézőnek!! miután olyan cinikus hangnemben beszélt hozzám,hogy az felháborító baszki/ és amikor én szorulnék segítségre konkrétan leszarják a fejem! Magyarországon bevett séma,hogy csilli-villi reklámokkal/ígéretekkel megfogják az ügyfeleket aztán szarnak rájuk az esetek többségében!
Mennyi ideje is szar a netjük? 5 napja? és még semmi változás basszameg ilyen a világon nincs egy ekkora cégnél!Egyszerűen ezt NEM engedhetnék meg maguknak! És tessék magyarországon ezt mégis lehet....
Kapott valaki is egy kurva e-mailt?amiben megértést/türelmet kérnek? esetleg felvetik azt,hogy a hiba elhárítása után a kiesett időszakot az egyéni szerződésektől függően jóváírják?? nem hiszem.....
bahhhh