-
Norbull #17552 Írtam nekik egy szívhez szóló email t amiben elküldtem őket melegebb éghajlatokra. Ezt a választ kaptam:
részletek megjelenítése 8:46 (0 perce)
Válasz
Follow up message
Iktatószám: .................
Ügyfélszám: .............
Ügyintéző: Világos Gergő
2009. 05. 10.
Tisztelt ...................!
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Mindenek előtt szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségek miatt.
Az Ön által jelzett problémát illetékes, műszaki munkatársaink felé továbbítottuk, a hiba elhárításáig türelmét kérjük.
Továbbá köszönjük idejét és fáradozását, amellyel megosztotta velünk szolgáltatásunk hiányosságaira vonatkozó észrevételeit. Társaságunk folyamatosan nagy hangsúlyt fektet a kiszolgálás minőségének javítására, a szolgáltatásunkkal kapcsolatos problémák gyors, pontos és szakszerű kezelésére. Legnagyobb sajnálatunkra azonban a legalaposabb gondosság mellett is előfordulhatnak hibák, ahogy az Ön esetében is történt. Biztosíthatjuk, hogy előfizetőink tapasztalatai - mint az Öné is - rendkívül fontosak a számunkra, hiszen ezek nyomán nem csupán azt mérhetjük le, hogy törekvéseink mikor jártak sikerrel, hanem azzal is szembesülünk, hogy mely pontokon kell még tovább javítanunk szolgáltatásaink, illetve ügyintézésünk színvonalát.
Természetesen a történteket figyelembe véve megtettük a megfelelő lépéseket arra vonatkozóan, hogy a jövőben ugyanilyen eset vagy hasonló problémák ne fordulhassanak elő. Reméljük, hamarosan érzékelhetővé válik ezen a téren tett erőfeszítéseink eredménye, ami elnyeri az Ön és többi ügyfelünk megelégedését is.
Amennyiben bármilyen kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az [email protected] címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.
Tisztelettel:
UPC Magyarország Kft. ügyfélszolgálat
Szerdán és csütörtökön még nem ismerték be a hibát. Csak azt állították milyen fasza az internetjük.
Azt kell hogy mondjam ha 1 előfizető valami hibát jelez azzal szart sem foglalkoznak.
Itt a vasárnap, reggel van, az internet mindig egy rakás .........................!!!!!!