qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Dodo55
    Fehérváron mi a büdös kurva anyját művel a UPC???

Én kaptam tegnap este egy 16 KILOBITES korlátot(mint amit 3 hónap díjtartozás után szoktak osztogatni), nagymamámnál meg süket a UPC telefon.

Na most a helyzet az, hogy egyrészt tudomásom szerint semmiféle díjtartozásunk nincs, másrészt pedig ha azóta nem változott, akkor a hírközlési törvény kizárólag 45 nap díjtartozás után enged bármiféle korlátozást a szolgáltatóknak, és 64 kilobit alá nem is mehetnének.

Magyarul még ha a legutolsó számla mégsincs befizetve, akkor sem korlátozhatnának ennyire.

Amúgy itt fehérváron bűzlik valami nagyon, emelés még mindig nincs, pedig elég durva fejlesztés volt itt a nagy emelések idején, bőven lenne még kapacitás, meg úgy tudom pesten simán hagyták valakinek, hogy másfél évig ne fizessen, jött neki tovább tök normálisan a net, persze közbe jöttek neki az egyre magasabb számlák, de volt nete a gyereknek végig.

Ja és nem a modem rossz, vagy a kábel, vagy ilyesmi, ott a modem logban a restart parancs a központból, és azóta lassú.

Na mindegy, de az biztos, hogy az utóbbi 2 év alatt hatalmasat változott a véleményem a UPC-ről, nem egyszer csalódtam akkorákat, hogy ez a mostani eset már csak olaj a tűzre. De sajnos nincs más, a Digi diszkriminál, mert nem panel lakótelepen lakunk, és majd talán 10 év múlva ide is bekötik maguktól, kérésre meg biztos nem fogják, mert a lépcsőház 20 lakásából jó ha 3-ban van egyáltalán számítógép. A T-Home az meg a vicc kategória, akkor már inkább a hírközlési törvényt semmisnek tekintő UPC...