22959
-
ACE #17335 Érdekes nekem ilyenkor mindjárt az ugrik be, és átszólok asszonynak, hogy tölt-e valamit. És az ilyen félreértések elkerülhetőek. :) -
Bucsek #17334 jah... mégis... nővérem leszedett valami bénaságot. bocs a offért v miért :D -
Bucsek #17333
ilyet se láttam még a upctől, és még nem is töltök semmit... -
ladminka #17332 Ha lemondod vagy ha lefelé váltasz, akkor kell visszafizetni a kedvezményeket. A felfelé módosítod, akkor nem. -
#17331 ez egy kicsit alulteljesítő silver (a régi, 10/2 mbites) -
#17330 hát én egy nagyon régi 10/1-es csomagban voltam és nekem tegnap emeltek -
#17329 köszi jólett -
cock #17328 És az nem érdekes, hogy pont ilyen visszamenőleges "behajtásokról" írnak a szerződésben? Valami társasházi kedvezményre hivatkozva és ha 2010 mittomén hanyadik hónaptól felrúgjuk a szerződést, akkor perkálni kell. Ez nem számít? -
#17327 minden ilyesmi nélkül szűnik meg a hűség, többen is írták itt hogy így lépek ki belőle. -
cock #17326 De valaki azt mondja meg nekem, hogy ez milyen csomag?
Nincs korlátozva, nem fut semmi letöltőprogi, se ftp vagy ilyesmi.
A feltöltés eddig fixen 1 megabit volt, most felemelték valamelyest, de a letöltés mindig ilyen 8 megabit körül van. Ez a UPC olvasatában milyen csomag? :D
-
cock #17325 Nem is az a kérdés, hogy lehet-e váltani vagy sem, hanem hogy a hűség megszűnését követően tartják-e a markukat, hogy visszamenőleg fizesd ki a kedvezményeket, amiért a hűség lejárta előtt felbontottad a szerződést. Ez itt a kérdés! -
#17324 felfelé lehet váltani minden gond nélkül, megszűnik a hűség. -
cock #17323 Persze, aztán mivel előző hűségét felrúgta, az összes létező addigi kedvezményét kiszámlázzák. Tényleg nagyon megéri váltani. Csak akkor éri meg váltani, ha leketyegett az 1-2 év. -
#17322 nem kell megvárni a hűség lejártát. 1221, goldot szeretnél, 8100/9000Ftos ajánlatokat kapsz attól függően hogy van-e más szolgáltatásod náluk, és 25/3 netet 5 percen belül. -
Bucsek #17321 huu, 8-9 ezer ft körüli érték, most nemtom megmondani, azt se hogy van e még hűség :( várom hogy a digit belehessen kötni, de... -
#17320 mennyit fizetsz érte? 1 telefonhívás és 25/3 neted lehetne olcsóbban. -
ACE #17319 Azoknak tudtommal nem -
Bucsek #17318 azoknak is emelnek akinek a régi 10/1-es nete van? mert nekem már hónapok, "évek" óta ez van... -
ACE #17317 1.8.3-as utorrent-et használj, ha az alap 1.8.2-vel nem megy a korlátozás miatt a letöltés. 1.9 csinál ilyen hülyeségeket... -
#17316 na hát nemtom mivan, de az emelés óta ha elindítom az utorrentet a böngésző nem tölt be semmi lapot, meghal az egész... ez miért lehet nem tudjátok? -
#17315 nekem ma emeltek
-
#17314 ugy látom ez az ellenlépés a digire.
de hát a feltoltési sebességen is nyomhattak volna egy kicsit. -
#17313 Még a silveren nem emeltek, az maradt utoljára: sávszélesség emelés
Ha marad az ütem (hetente emelték a különböző csomikat), akkor jövő hét közepén ;) -
Dodo55 #17312 1 szálon 5-10 mega között ingadozik...
Próbáltam már pár napja többszálon flashgettel, de az se volt valami stabil érték.
Lehet amúgy a Fehérvár-Pest gerinc elég instabil? Mert 1 szálon általában a 10 mega is már csodának szokott számítani, akárhonnan töltök. Többszálon nincs gond soha, csak azt meg nem mindig lehet megoldani. -
#17311 2 hónapon belül -
#17310 Csólkolom.
Mikortol él a silver uj sávszélessége. nekem silverem van de még mindig 10 mb et mérek. pedig restartoltam a modemet.
vaGY a régi elofizetőket ez nem érinti? -
#17309 Értem én, hogy idegesítő, de az nem oldja meg a dolgot, ha káromkodsz egy fórumon. Régebben volt online chat/ügyfélszolgálat a upc oldalán. -
#17308 mind1 hogy kinek a nevén van, előfizető születési idejét meg anyja nevét kérdezik ellenőrzésképp, akár egy csecsemő is köthet szerződést azután, nem hogy hibabejelentésre ne használhasd. -
#17307 ftp.fsn.hu/testfiles -
Dodo55 #17306 Amúgy már jó.
Tudtok mondani egy olyan sebességmérő oldalt, ami képes a valós sebességet mérni? Mert speedtest.net pár hete meghülyült, 8-15 megákat mér akármelyik szerverről, csak a gond az, hogy goldom van. Néztem már pár másikat, de azok legtöbbjénél a tudás megáll már 5 megabitnél.
Csak kíváncsi lennék emeltek -e már. -
Dodo55 #17305 Egyrészt bocs, de eléggé felbaszott a dolog, és úgy gondolom egy hatalmas cég lekurvázása azért nem egyenértékű egy konkrét személy anyjának a szidásával. Valóban durva szavakat használtam, de ez jött ki akkor belőlem, közbe meg még a gépem is majdnem leégett, még jó hogy észrevettem, hogy alapjáraton 65°-os a proci...
Másrészt meg nem az én nevemen van az előfizetés, tehát telefonálgathattam volna nyugodtan, hiába az ügyfélszám azért kicsit gyanús lett volna a férfi hang, amikor az előfizető neve NÉ-vel végződik :D Meg amúgy is miért nincs valami internetes ügyfélszolgálatuk már? Lassan mindenkinek van, csak pont egy internetszolgáltatónak nincs? Valami IM rendszerű online support kéne, azt akkor nem kéne negyed órát várni az ügyintézőre telefonon. -
#17304 Nem leszek olyen vulgáris, mint te, de ha a 1221-en bejelented, megkérdezed, akkor valószínűleg kapsz rá magyarázatot... -
subesz #17303 Mostmár azért jobb lett mint volt de van szerintem jobb is a piacon, csak az még nem annyira népszerű -
#17302 kösz :) -
ACE #17301 Jah, ez nekem is jobban tetszik. -
#17300 bannernek be lehetne ezt tenni? TY (zavarja a szemem ez a low gif, ok, h 4ed akkora, de valszeg mindenkinek cache-ben benne lesz ez a 120 KiB :P)
-
Dodo55 #17299 Fehérváron mi a büdös kurva anyját művel a UPC???
Én kaptam tegnap este egy 16 KILOBITES korlátot(mint amit 3 hónap díjtartozás után szoktak osztogatni), nagymamámnál meg süket a UPC telefon.
Na most a helyzet az, hogy egyrészt tudomásom szerint semmiféle díjtartozásunk nincs, másrészt pedig ha azóta nem változott, akkor a hírközlési törvény kizárólag 45 nap díjtartozás után enged bármiféle korlátozást a szolgáltatóknak, és 64 kilobit alá nem is mehetnének.
Magyarul még ha a legutolsó számla mégsincs befizetve, akkor sem korlátozhatnának ennyire.
Amúgy itt fehérváron bűzlik valami nagyon, emelés még mindig nincs, pedig elég durva fejlesztés volt itt a nagy emelések idején, bőven lenne még kapacitás, meg úgy tudom pesten simán hagyták valakinek, hogy másfél évig ne fizessen, jött neki tovább tök normálisan a net, persze közbe jöttek neki az egyre magasabb számlák, de volt nete a gyereknek végig.
Ja és nem a modem rossz, vagy a kábel, vagy ilyesmi, ott a modem logban a restart parancs a központból, és azóta lassú.
Na mindegy, de az biztos, hogy az utóbbi 2 év alatt hatalmasat változott a véleményem a UPC-ről, nem egyszer csalódtam akkorákat, hogy ez a mostani eset már csak olaj a tűzre. De sajnos nincs más, a Digi diszkriminál, mert nem panel lakótelepen lakunk, és majd talán 10 év múlva ide is bekötik maguktól, kérésre meg biztos nem fogják, mert a lépcsőház 20 lakásából jó ha 3-ban van egyáltalán számítógép. A T-Home az meg a vicc kategória, akkor már inkább a hírközlési törvényt semmisnek tekintő UPC... -
CUCLI #17298 /me örül a farkának, és csöndben elvonul.. :D -
#17297 lol bannert fent nézi :D -
CUCLI #17296 lol! volt mostanában emelés? eddig 230volt a max amivel tölteni tudtam, most jön 510el, stabilan O_o