UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dõl a lé b+,nem kéne fejleszteni a hálózatot???
nem erre fizettem elõ.tudtommal 10/2 Mbites netem van nem 128-as ISDN b+.de még az is gyorsabban töltene
steam, origin: ACE_hun
Irtam a digi nek ,hogy várható e a digi kabel és net megjelenése Nyíregyházán. és azt a választ kaptam ,hogy egyes korzetekben már az idén elkezdik a szolgáltatást.
na ennyit volt a upc kapcsolatom . bekaphatják azt hiszem
Linux Mint 13 Cinnamon
What about the forests?
te meg mindenkinek beszósz? :)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
upc csõdbe megy? ahapersze, egy Európában csomó országban jelen lévõ cég majd csõdbe megy pár torrenthuszár miatt, igaz? :)) loool
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
rohadt sok seed,minõl több lesz,annál lassabb.15 kbit/s!!!
ennyi elég volt.nem fogok káromkodni meg anyázni (itt legalább is)
DIGINETET BALATONFÜREDEN LÉÉÉÉÉÉGYSZIIIIIIIIIII O.O
Vagy nincs is informatikus fia, csak mondta itt az okosságot és ezzel kívánta a mesélnivalójának igazát alátámasztani, hogy biza ezt az Informatikus ( tehát NAGY ember) fia mondta neki :D
Hol is kezdjem, talán az elején.
Bemegyek, elmondom mit szeretnék, (azért mégegyszer rákérdeztem, hogy akkor megszûnik a hûségem ugye, a válasz igen volt) aztánelkezd klikkelgetni vagy fél óráig, közben mondom megkérdem, hogy ha én esetleg 1 hét után szeretném felmondani, mert mégsem vagyok megelégedve a szolgáltatással, akkor nekem mennyit kell fizetni, 1 heti használatért, (ezt csak azrté hogy nem kell-e kifizetni az egész havit, holott csak 1 hétig használtam a goldot) DE még mielõtt végig mondhattam volna, közbevág a pofátlan, beképzet nyugdíjas köcsög, hogy hát de ez nem ígyí mûködik uram, blabla, idézem: " Annak, hogy Ön feljebb vált és ezzel megszûnik a hûsége, ennek, nyoma van, hogy önnek hûsége volt. " Jó mondom, de nekem megszûnik a kötelezettségem. Mondja, igen, de nyoma van, majdnem mondtam hogy ki a faszt érdekel, nincs hûségem, onnantól azt csinálok amit én akarok! Kit érdekel hogy nyoma van? (Ezt véleméynem szerint azért mondta, hogy had ne csináljak már ilyen, nem tetszett neki biztos, hogy én lehet 1 hét múltán fel aakrm mondani) Aztán elkezdi mesélni az internetet, hogy min is alapul, na akkor majdnem akkorát röhögtem hogy az egész iroda engem nézett volna, el !!!akarta!!! kiemelném, csak akarta magyarázna, hogy mibõl is áll ez a "hálózat" hát ez hülye mondom. Mondom neki azért váltok feljebb, mert nagyon lassú, weboldalakat egy évszázad mire esténként betölti (ami persze nem hazugság) és ezért próbálkozok a gold-al. Ismát elkezd mesélni, a DIGIRrõl, én csak néztem hogy jön ide a digi. Meséli, hogy hát nekik digijük volt, mivel a fia informatikus, és mesélte a fia neki, hogy a diginél a 20/10-es !!!tv!!! az internet nemtom mióta tv :D:D:D:D és hogy nagyon lehúzza a gépet, egyszerûen nem is tudott mit csinálni rajta, de a chellon-ál meg a 10megás net tökéletes, és gyors! Mondani akartam már neki, jöjjön már el hölgyem nézze meg mennyire gyors, 2x nyugdíjba megy, mire betölt egy oldalt xD nade ráhagytam, a baromságait. Mondja, hogy nade uram, nem a chello-ra vall, hogy lassú, soha nem is volt rá jellemzõ. Mondom neki, így van, 5-6 éve vagyok a chelonál, valóban nem ez volt rá a jellemzõ, de mostmár nagyon is jellemzõ rá. (Amugy nemtom honnan jött neki elõ a digis téma, de jól sejtette hogy arra váltok :D ) De ekkora marhaságot, hogy a digi lehúzza a gépet, nem akartam mondani neki, de CÉLOZTAM rá, hogy akkor jó szar gépe lehet a fiának már elnézést, hogy egy internet így lehúzza a gépét :D:D:D:D a chello meg nem mi?:D Persze hogy belém akarta magyarázni, hogy már igenis a chello oh my good :D:D de amikor mesélte a hálózatos dolgot, hogy az inetrnet egy közösségi hálózat, meg beszélt az minden marhgaságot, majdnem megkérdeztem, tisztában van vele, mirõl beszél? :D:D:D:D:D Aztem az agyam eldobom. Mondja a végén, hogy természetesen ha 1 hónap alatt is úgy döntök, mert hozzátette, hogy 1 hét alatt nem lehet letesztelni, hogy valóban rossza gold is, akkor 1 hónap után lemondom és annyi.. azt.. már holnap megyek :D:D:D
Szal a lényeg, hogy ügyfsz-os aki marhaságokat beszél.. ilyet még nem láttam, a fia meg váltson szakmát xD méghogy lehõza a gépet pfff a letöltésnél is a vinyót terheli meg mert iszonyat gyorsan jönnek az adatok, de a gépet magát.. :D:D azóta is röhögök a nõn..
behúzzák a gyeplõt rendesen <#mf2>#mf2>
" internet-hozzáférési szolgáltatás ÁSZF 5.sz.melléklet: törlésre kerülnek a szolgáltatás egészét érintõ és az elõfizetõk 10 %-át érintõ szünetelés, valamint a bithiba arány mutatók. "
"upc adsl internet szolgáltatás ÁSZF 7.számú melléklet: garantált le – és feltöltési sebességek minõségi célértékeinek módosítása. "
ha meg nem, akkor egy bizonyos idõ után sztem magától is megteszi
Bazinga!
--------
Amugy a GTS DATANET-es cuccli nekem meg a felét se mérte a 30megás sebességemnek, a speedtest meg normálisan lemérte, és ez torrenten is jól látszik :D dehát kinek mi :) ez épp olyan..