qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Skynet85
    Juj elgurult a gyógyszer nosza szaladj utánna, addig se írsz eget rengető baromságot, ill. ködbe vésző ,,mi vagyunk a nasa hacker tanítványi, mi máán kijátszuk fullosan az ispket is".

Én vidéki vagyok, mákomra közel mc-hez, így van chello, viszont van sok ismerős aki nem ilyen szerencsés. Tudod én 7k körül pengetek a 15k-s netért 20km-el messzebb a 2,5k-s 4k, tegyük hozzá ha szar idő van nem megy, ha sokan terhelik a hálozatot nem megy.

Másik alternítva a tré-onlány, de mivel vidéken nem talász minden sarki kocsma mellett egy központot, és technologiából adódoan minnél távolabb vagy a központól, annnál inkább csökken az elméleti max sebsség így tapasztalat, hogy nem ritka 10-20%, de akár 30-40%-os sebessség csökkenés sem.

Ügyintézés, egyik ismerős dsl-t rendelet, kihozták a cumot berakták a modemet és miután közel 10 kemény megeröltető perc után képtelnek voltak mükődésre bírni a netet elhuztak a píbe, modván szar a gép.
    3 hétig ment a telefon, hogy uram bocsáss meg fizetünk, de net sehol 3 hétig nem tolták ki a képüket, jött a duma hogy szar a gép, utánna szoltak nekem kb 5 perc volt belőni a netet...

Nem makulátlan az upc sőt az utobbi időben egyre inkább nem volt az, remélhetőleg a fejesek kivéretetése jót tesz majd, de sok helyen a best alternatíva maradt, és még lesz is jó idejig, a digi ahol pl én is lakom elérhetetelen messzeségben van, és vszeg lesz is még jó pár évig.