Nemrég, hosszas téma és vita fojt arró, hogy márpedig a upc-t nem érdekli a Digi tevékenysége, merthogy nem jelent rá veszélyt és nem érzi a upc magát fenyegetettnek.
A tegnapi napon történt dolog, ellent mond ennek, ugyanis történt az, hogy egy budapesti, igen jó haverom megtudta, hogy a upc felajánlja nekik azt, hogy 30%-kal kedvezményesebben kapják meg a tv-internet csomagjukat, amennyiben, a Digi a paneltömbe való beköltözése után is maradnak náluk és nem mennek át a Digihez.
Ezen először meglepődtem, majd nevettem egy jót :D Ezek szerint mégis tart a UPC a Digitől, és mivel bevezeti április 1-től a panelekbe a 30 megabit-es csomagját, erre biztos vagyok benne, hogy a Digi is lépni fog, hogy továbbra is emgtartsa előnyét, tehát lehet hogy a UPC sávszélemelésére a Digi is válaszolni fog.
Azért igaza volt itt 1-2 hozzászólónak abban, hogy csak számít a panelekben élő előfizetők is, mert nem pár száz emberről van szó, hanem több ezerről. Érdekes lépés ez a upc részéről azért, jóval olcsóbb lesz így pl a tv, viszont az internet még mindíg nem érné meg, ha a Digi árait nézzük, bár már akkor is jobb, mint a 7500Ft.