qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Barnus
    Hmm most olvasom, hogy ez a p2p korlátozás gond még mindig fentáll? én azthittem, hgoy a deluge / 1.8-as utorrent megoldotta mindenhol a problémát. Van, ahol nem? érdekes. Kiváncsi lennék, hogy milyen rendszer szerint szűr akkor a UPC. Mármint hogy lehet az, hogy bizonyos helyeken szűr, máshol meg nem. BP-n lakom, Silver csomagom van, de minden letöltés jön maximális 1.2MB/seccel, feltöltés pedig 200felett. Ez szerintem bármelyik időpontban működik.

Nekem egy másikfajta problémám van, amit már okt vége óta bejelentettem, és vagy 6x volt szerelő, két modemcsere + a lépcsőházban full kábelcsere is történt.

Időnként elmegy a net olyan 15-20másodpercre, néha kicsit többre. De mindig egy percnél rövidebb időre. Ez az idő arra bőven elegendő, hogy bármilyen online játékból kidobjon a server.

A jelenség az, hogy az Online LED elalszik a modemen, majd elkezdi újra megkeresni a központot, és 15-20mp műlva ismét van net.

Kipróbáltam azt, hogy a utorrentet teljesen kikapcsoltam, semmi adatforgalmam nem volt, és úgy is előjött ez a hiba, azonban van, hogy 15-20 órán át nincs ilyen gond, ahogy elinditok egy letöltést, rá fél óra- 1 órára biztos lesz egy ilyen szakadás. valamelyest összefügghet a terheléssel is, de ugyanakkor letöltés nélkül is szakad néha. Sajnos nem tudnak mit kitalálni egyelőre, már számlajóváírási igényemet is benyújtottam, de még mindig olyan okos ötleteknél vannak leragadva, hgoy cseréljek 4x is MAC addresst az biztos megoldja.

Van, hogy óránként egyszer megszakad a net 2x, 3x. De van, hgoy egész délután/este egyszer se. Mindenesetre zavaró időnként.

Digi már bekábelezte a házunkat, de sajnos még nincs sima tv adás se, nemhogy LAN net, úgyhogy nem tudok váltani egyelőre. Remélem hamarosan jön a digi, ha azelött jönne, hogy a hiba megjavul, legalább okot ad a UPC nekem a szerződésbontásra, hisz képtelenek a bejelentett hibámat orvosolni:) Még másfél év hűségem van egyébként:(

Más esetleg tapasztal ilyen 10-20másodperces szakadásokat ?