uTorrent-el ez nálam is probléma volt, nálam mindig volt valami azzal 1.8.1 feletti verziótól. Vagy 1 KB/s -re lement (először elindult nagy sebességgel, aztán folyamatosan lecsökkent 1 KB/s -ig), előtte a böngésző nem nyitotta meg a weblapokat, aztán most meg ez amit többször írtam már itt, hogy egyszerűen fogja magát és bezárja az utorrent-et ha torrentet hozzáakarok adni, vagy ha valamire rámegyek.
Most kipróbáltam, felraktam az utorrent 1.4-et, hozzáadtam néhány torrentet, és felraktam az 1.9 legújabb alfáját, így azokat amiket beraktam tölti (csak újat berakni nem tok), de elkezd tőle fagyni úgy a gépem, hogy még az egér is akad. Átírtam valamit amit javasoltak más forumban, akkor meg nem tölt XD
Ha felrakod az Azureus-t, azzal tudsz stabilan 30-40 -el tölteni, illetve ilyenkor akár 70-el is...
Remélem az Azureus kliensben is lesz valami UDP támogatás (bár van valami UDP benne amit be lehet pipálni, de gondoom az nem az, mert nem történik változás), ami kijátsza ezt az újfajta priorizálást is :(