22959
-
#16334 Nálam a letöltéssel és a feltöltéssel semmi bajom nincs csak a torrentel gyűlik, meg a bajom egyáltalán nem tudok seedelni.
Ezt hogy tudom kikerülni? Próbáltam már a utorentet 1.9-es verziót de semmi különbség ugyanúgy lassú a sedelés.Átlagos seedelésem 1 kb/s
-
Coolfire #16333 Egyébként nem tud vki,valami infót?Nincs karbantartás vagy ilyesmi?Mert akkor szokta ezt csinálni. -
Coolfire #16332 Kösz kedves törlőember.:) -
Coolfire #16331 Az normális,hogy itt Miskolcon szinte félóránként újra kell regizni a modemet,mert a feltöltési sebesség megmarad,de a letöltési meg az 50Kb/s-t sem éri el?1.2MB/s szokott lenni.Regi után újra visszaáll,majd megint elszáll. -
#16330 annyira nem torrentezek....de eddig nem volt gondom vele.... -
Falzone #16329 Semmit, seedeltem és folyamatosan ugrált, mint az állat, de végig bőven 250 fölött volt. 315 volt a max érték. -
#16328 Nekem eddig max 250 volt... Mit csináltál hogy így kitudod kerülni a korlátozást? Leírnád részletesen?:S -
Falzone #16327 Azért ez nem olyan szar feltöltési sebesség egy 10/2-es Silvertől :
-
#16326 Nyíregyi vagy teis?:O
Torrent-et te valahogy meg tudtad rendesen oldani? -
#16325 -
#16324 nekem jó szokott lenni a sebesség
[IMG]http://www.speedtest.net/result/384476694.png[/IMG -
#16323 hmm, na ez jól hangzik! -
#16322 Bármikor válthat szélesebb sávra, hiszen nem kell megvárnia jelenlegi hűségidejének lejáratát, amennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is hűségvállalás nélkül, 2010. január 31-ig kedvezményes havidíjjal. Ráadásul még a csomagmódosítási díjat is elengedjük!
(Ne felejtsd el az apróbetűs részt is elolvasni!) -
#16321 Fene vigye el, hogy még másfél évig tart a hűségnyilatkozat... Mi a fenéért kellett meghosszabbítanunk -
#16320 uTorrent-el ez nálam is probléma volt, nálam mindig volt valami azzal 1.8.1 feletti verziótól. Vagy 1 KB/s -re lement (először elindult nagy sebességgel, aztán folyamatosan lecsökkent 1 KB/s -ig), előtte a böngésző nem nyitotta meg a weblapokat, aztán most meg ez amit többször írtam már itt, hogy egyszerűen fogja magát és bezárja az utorrent-et ha torrentet hozzáakarok adni, vagy ha valamire rámegyek.
Most kipróbáltam, felraktam az utorrent 1.4-et, hozzáadtam néhány torrentet, és felraktam az 1.9 legújabb alfáját, így azokat amiket beraktam tölti (csak újat berakni nem tok), de elkezd tőle fagyni úgy a gépem, hogy még az egér is akad. Átírtam valamit amit javasoltak más forumban, akkor meg nem tölt XD
Ha felrakod az Azureus-t, azzal tudsz stabilan 30-40 -el tölteni, illetve ilyenkor akár 70-el is...
Remélem az Azureus kliensben is lesz valami UDP támogatás (bár van valami UDP benne amit be lehet pipálni, de gondoom az nem az, mert nem történik változás), ami kijátsza ezt az újfajta priorizálást is :( -
#16319 nálam sose "megy el" a net,pedig elmehetne 1-2 napra,ha olyan sebességgel mehetne a torrent mint sokaknak itt akik keveslik.
1kb/s nevetséges
mindig működik a net,a sebesség tesztelő programok mindig a maximumot mutatják (még akkor is,ha a google nehézkesen jön be..) de ez az 1kb/s az őrületbe kerget.valakit fel fogok gyújtani :@
tetves upc -
ladminka #16318 Akkor el kell olvasni az elejétől a végéig... Nem egy mondatot kell kiragadni, hanem értelmezni kellene.
"a mutató a szolgáltató hálózatán mért adattovábbítási sebesség mérési eredményeinek alapján kerül meghatározásra
az alapadatokat dedikált mérési rendszer szolgáltatja"
Tehát nem speedtest.net és nem torrent, hanem saját mérési rendszer a saját hálózaton belüli sebesség mérésére. -
#16317 sok lesz a tudatos okoskodásból -
koczkas #16316 ja és most olvastam upc honlapján hogy garantált sávszélesség: 5120/1024 kbit/s hmmmm
ez a fogyasztók tudatos megtévesztése nem?
-
koczkas #16315 ma megdöntöttem SILVER csomaggal a negatív letöltési rekordot
-
#16314 ha ez 76k lenne, akkor se érne semmit.... -
tompka #16313 Hát mondjuk nekem is, de aki kiírja a cuccait lemezre, hagyjon a gépen párat :) Amikor legutóbb elment a net este(6tól 11ig) megnéztem egy sorozatot, amire addig nem értem rá :D Megnéztem, visszajött a net, és kész. :) -
#16312 Volt épp egy film :D Net elmenés előtt jött le 5 perccel.. -
ba32107 #16311 Hát zene + film nekem mindig van a gépen, nem holmi vészmappában -
tompka #16310 Ezért kell tartani a gépen, egy vész mappát. Abba beledobsz zenét, filmet, és amikor eljön a világvége, csak megnyitot és elvagy :D -
#16309 Bele :D -
#16308 Hú és akkor most mi van?? F*szért kell mindig beírni, hogy itt-ott elment 1 órára a net... Más szolgáltatóknál meg minden nap elmegy, örüjjé, hogy nálad nem. -
#16307 belehaltál... -
#16306 UPC megint alkotott... Nyíregyháza belvárosába ahol lakom, este megint elment vagy egy órára a net+TV. Minden elismerésem nekik -.-' -
#16305 Ezzel elindult a feltöltés! Nem megy maxon de olyan 150kb/s-ot tartja. Jobb mint a semmi :) Köszi! -
#16304 Én meg nyíregyházán lakom, itt elég gyér az egész.. Bár most lefeje torrentről jött 1.1 mb/s-al. Most ha leáll a letöltés, megnézem hogy megy-e tovább a feltöltés :S -
ba32107 #16303 De helyfüggő is, itt nálunk állítólag annyira még nem durva a korlátozás, mint pl. Bp-n. -
ba32107 #16302 Semmit nem csináltam, csak feltettem az újat. Én most épp kezdő-seeder vagyok, és fullon megy mióta elkezdtem.
Beállítások: DHT off, titk. erőltetve, bejövő titkosítatlan off, UPnP, NAT-PMP off. -
#16301 Mármint a feltöltés csak akkor megy, mikor le is töltök valamit. Én basztam el valamit, vagy ez most hogy?? -
#16300 Csodás, és hogy csináltad, nekem úgyse megy -.- -
dbala #16299 http://upcp2p.blog.hu/ -
ba32107 #16298 Tegyétek fel az uTorrent 1.9-et, azonnal megindult a feltöltésem és a letöltésem is, szó szerint felugrott a maximumra :) -
#16297 a tré a másik trágya cég :D -
kvanta #16296 Bekötni hamar bekötik. Arra kell figyelni hogy szeretnek használt cuccokat bekötni. Mikor nekem hozták az új modemet (kellett mivel telefont is kértünk akkor egy olyan modemet hozott amin kb 2 cm porréteg meg 3 cm zsíros trutyi volt) mondtam a csávónak hogy hozzám ezt be nem köti hozzon fel egy újat. pár perces huzavona után csak sikerült találni egy megfelelőt... Már itt megmutatkozik a csodás UPC féle hozzáállás... -
fsb #16295 Köszi. Csak azért kérdeztem mert anno a T-re egy honapot vártunk:)