22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • holecsko10
    Nálam a letöltéssel és a feltöltéssel semmi bajom nincs csak a torrentel gyűlik, meg a bajom egyáltalán nem tudok seedelni.
    Ezt hogy tudom kikerülni? Próbáltam már a utorentet 1.9-es verziót de semmi különbség ugyanúgy lassú a sedelés.Átlagos seedelésem 1 kb/s

• Coolfire
    Egyébként nem tud vki,valami infót?Nincs karbantartás vagy ilyesmi?Mert akkor szokta ezt csinálni.
  • Coolfire
    Kösz kedves törlőember.:)
  • Coolfire
    Az normális,hogy itt Miskolcon szinte félóránként újra kell regizni a modemet,mert a feltöltési sebesség megmarad,de a letöltési meg az 50Kb/s-t sem éri el?1.2MB/s szokott lenni.Regi után újra visszaáll,majd megint elszáll.
  • Golyo69
    annyira nem torrentezek....de eddig nem volt gondom vele....
  • Falzone
    Semmit, seedeltem és folyamatosan ugrált, mint az állat, de végig bőven 250 fölött volt. 315 volt a max érték.
  • somdav95
    Nekem eddig max 250 volt... Mit csináltál hogy így kitudod kerülni a korlátozást? Leírnád részletesen?:S
  • Falzone
    Azért ez nem olyan szar feltöltési sebesség egy 10/2-es Silvertől :

• somdav95
    Nyíregyi vagy teis?:O
    Torrent-et te valahogy meg tudtad rendesen oldani?
  • Golyo69
  • Golyo69
    nekem jó szokott lenni a sebesség
    [IMG]http://www.speedtest.net/result/384476694.png[/IMG
  • Balumann
    hmm, na ez jól hangzik!
  • tommygiant
    Bármikor válthat szélesebb sávra, hiszen nem kell megvárnia jelenlegi hűségidejének lejáratát, amennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is hűségvállalás nélkül, 2010. január 31-ig kedvezményes havidíjjal. Ráadásul még a csomagmódosítási díjat is elengedjük!
    (Ne felejtsd el az apróbetűs részt is elolvasni!)
  • Balumann
    Fene vigye el, hogy még másfél évig tart a hűségnyilatkozat... Mi a fenéért kellett meghosszabbítanunk
  • Balumann
    uTorrent-el ez nálam is probléma volt, nálam mindig volt valami azzal 1.8.1 feletti verziótól. Vagy 1 KB/s -re lement (először elindult nagy sebességgel, aztán folyamatosan lecsökkent 1 KB/s -ig), előtte a böngésző nem nyitotta meg a weblapokat, aztán most meg ez amit többször írtam már itt, hogy egyszerűen fogja magát és bezárja az utorrent-et ha torrentet hozzáakarok adni, vagy ha valamire rámegyek.

Most kipróbáltam, felraktam az utorrent 1.4-et, hozzáadtam néhány torrentet, és felraktam az 1.9 legújabb alfáját, így azokat amiket beraktam tölti (csak újat berakni nem tok), de elkezd tőle fagyni úgy a gépem, hogy még az egér is akad. Átírtam valamit amit javasoltak más forumban, akkor meg nem tölt XD

Ha felrakod az Azureus-t, azzal tudsz stabilan 30-40 -el tölteni, illetve ilyenkor akár 70-el is...
    Remélem az Azureus kliensben is lesz valami UDP támogatás (bár van valami UDP benne amit be lehet pipálni, de gondoom az nem az, mert nem történik változás), ami kijátsza ezt az újfajta priorizálást is :(
  • Jamirofan89
    nálam sose "megy el" a net,pedig elmehetne 1-2 napra,ha olyan sebességgel mehetne a torrent mint sokaknak itt akik keveslik.
    1kb/s nevetséges
    mindig működik a net,a sebesség tesztelő programok mindig a maximumot mutatják (még akkor is,ha a google nehézkesen jön be..) de ez az 1kb/s az őrületbe kerget.valakit fel fogok gyújtani :@
    tetves upc
  • ladminka
    Akkor el kell olvasni az elejétől a végéig... Nem egy mondatot kell kiragadni, hanem értelmezni kellene.

"a mutató a szolgáltató hálózatán mért adattovábbítási sebesség mérési eredményeinek alapján kerül meghatározásra
    az alapadatokat dedikált mérési rendszer szolgáltatja"

Tehát nem speedtest.net és nem torrent, hanem saját mérési rendszer a saját hálózaton belüli sebesség mérésére.
  • zomgzerg
    sok lesz a tudatos okoskodásból
  • koczkas
    ja és most olvastam upc honlapján hogy garantált sávszélesség: 5120/1024 kbit/s hmmmm

ez a fogyasztók tudatos megtévesztése nem?
  • koczkas
    ma megdöntöttem SILVER csomaggal a negatív letöltési rekordot
  • mflex #16314
    ha ez 76k lenne, akkor se érne semmit....
  • tompka
    Hát mondjuk nekem is, de aki kiírja a cuccait lemezre, hagyjon a gépen párat :) Amikor legutóbb elment a net este(6tól 11ig) megnéztem egy sorozatot, amire addig nem értem rá :D Megnéztem, visszajött a net, és kész. :)
  • somdav95
    Volt épp egy film :D Net elmenés előtt jött le 5 perccel..
  • ba32107
    Hát zene + film nekem mindig van a gépen, nem holmi vészmappában
  • tompka
    Ezért kell tartani a gépen, egy vész mappát. Abba beledobsz zenét, filmet, és amikor eljön a világvége, csak megnyitot és elvagy :D
  • somdav95
    Bele :D
  • pyrohun #16308
    Hú és akkor most mi van?? F*szért kell mindig beírni, hogy itt-ott elment 1 órára a net... Más szolgáltatóknál meg minden nap elmegy, örüjjé, hogy nálad nem.
  • tommygear
    belehaltál...
  • somdav95
    UPC megint alkotott... Nyíregyháza belvárosába ahol lakom, este megint elment vagy egy órára a net+TV. Minden elismerésem nekik -.-'
  • somdav95
    Ezzel elindult a feltöltés! Nem megy maxon de olyan 150kb/s-ot tartja. Jobb mint a semmi :) Köszi!
  • somdav95
    Én meg nyíregyházán lakom, itt elég gyér az egész.. Bár most lefeje torrentről jött 1.1 mb/s-al. Most ha leáll a letöltés, megnézem hogy megy-e tovább a feltöltés :S
  • ba32107
    De helyfüggő is, itt nálunk állítólag annyira még nem durva a korlátozás, mint pl. Bp-n.
  • ba32107
    Semmit nem csináltam, csak feltettem az újat. Én most épp kezdő-seeder vagyok, és fullon megy mióta elkezdtem.

Beállítások: DHT off, titk. erőltetve, bejövő titkosítatlan off, UPnP, NAT-PMP off.
  • somdav95
    Mármint a feltöltés csak akkor megy, mikor le is töltök valamit. Én basztam el valamit, vagy ez most hogy??
  • somdav95
    Csodás, és hogy csináltad, nekem úgyse megy -.-
  • dbala
    http://upcp2p.blog.hu/
  • ba32107
    Tegyétek fel az uTorrent 1.9-et, azonnal megindult a feltöltésem és a letöltésem is, szó szerint felugrott a maximumra :)
  • bertino
    a tré a másik trágya cég :D
  • kvanta
    Bekötni hamar bekötik. Arra kell figyelni hogy szeretnek használt cuccokat bekötni. Mikor nekem hozták az új modemet (kellett mivel telefont is kértünk akkor egy olyan modemet hozott amin kb 2 cm porréteg meg 3 cm zsíros trutyi volt) mondtam a csávónak hogy hozzám ezt be nem köti hozzon fel egy újat. pár perces huzavona után csak sikerült találni egy megfelelőt... Már itt megmutatkozik a csodás UPC féle hozzáállás...
  • fsb
    Köszi. Csak azért kérdeztem mert anno a T-re egy honapot vártunk:)