qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • fsb
    Sziasztok.

Elolvastam pár hozzászolást a topikbol. Hát hüüüüü... :D
    Lehet utálni fogtok, de én pont tegnap este rendeltem meg az upc silver netet (online). Még mielött nagyon leszolnátok, hozzá kell tennem, hogy nem igazán volt más választásom. Nálunk az UPC-n kivül csak T-online van. Most jelenleg is t-online adsl van bekötve hozzánk. Azért váltok mert majdnem 10ezret fizetek a T-nek az adsl-ért ami kb 4 megabites. és 3.5 mb vel tudom stabilan használni. Ez számomra irreálisan drága volt. Meg hát az is hozzákapcsolodik a dologhoz, hogy nem a magenta a kedvenc szinem:D
    A P2P korlátozást meg csak kijátszom valahogy. Olvastam hogy már jo pár embernek sikerült.
    Mivel nem kérnek hüségnyilatkozatot, 1000el fogom várni közben a digit.:) Addig is inkább fizetek az UPC-nek kevesebbet, egy viszonylag korlátlan gyors netért, mint a T-nek sokat. Hozzá kell tennem hogy a telefont is megrendeltük az UPC-töl. Mert a T-nél kb 4500forintba volt csak az hogy nem is használtuk..

Véletlenül nemtudjátok, hogy a megrendelést követöen, mennyi idön belül veszik fel velem a kapcsolatot, hogy jönnének bekötni?:)