UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy hete semmi :/*
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
nem létezik hogy ugyanannyi lóvéért négyszeres feltöltést adjanak
Masik kerdesem az lenne h hogy a fenebe kell regisztralni a modemet? A minap vettem egy uj gepet es az istennek nem sikerul regelnem a halokartyat rajta. Ha beirogatom a regi gepem adatait a megfelelo helyre akkor mukodik, amugy nem. Tudom h a chello.prov.hu v a pcreg.upc.hu lenne a megoldas, de nem tudja elerni egyik cimet sem 😞
Otlet javaslat esetleg?
"Az Internet kapcsolatot a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk és hibát nem találtunk. Kérjük áramtalanítsa majd helyezze ismét áram alá a kábelmodemet, és miután beállt az ONLINE állapot, próbálja tesztelni a szolgáltatást"
Szerintem is a A megoldás haldoklik a modem..😞
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
tehát: 1. hónap forgalma: 50 giga, 2. hónap forgalma: 500 giga, 3. hónap forgalma: 200 giga (átlag: (50 + 500 + 200) / 3 = 250)... tehát, még ilyen forgalmi adatokkal sem léped át a korlátot
ja és úgy rémlik hogy az elsõ ilyen alkalomnál még nem korlátoznak csak szólnak hogy picit sokat töltesz le 😊 a 2. esetnél korlátoznak le (hogy pontosan mennyire azt nemtom, ÁSZF tudja, linkje a FAQ -ban található)
ez tényleg kevés? vagy a zinternetet mindenestül le akarod szedni? 😊
Bazinga!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
végülis belassítják a sebességedet igazából.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mi történik akkor ha átlépem a korlátot?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elmondtam a gondomat a haveromnak aki azt mondja hogy miért nem kérdezem meg a többi chellost..banyek..de jó ötlet kérdezlek benneteket.
Idézet a chellonak irt levélböl kiváncsi vagyok nektek van e ilyen...?
Gold csomagom van!!!
"Közel egy hete vettem észre, hogy az internet kapcsolatom minden délután vagy késõ este bontja a kapcsolatot.
Ami azt jelenti, hogy teljes egészében megszünik az internet.Ez az idõ amikor nincs internetes kapcsoltat, legalább
10 percig tart.Ez alatt a 10 perc alatt a modemen folyamatosan villog, hol világit, hol elsötétül "PC/Actyvity" led.
A villogás után az összes led kialszik, majd föntrõl lefelé a ledek szép sorban bekapcsolnak, az egész olyan mint
ha manuálisan ki lenne a tetején kapcsolva.Amikor újra van kapcsoltat a számitógép is jelzi, hogy újra él az internet."
"Megvizsgáltam a gépen futó alkalmazásokat, tûzfalakat, vírusírtókat,
amellyek futottak az ezt megelõzõ
1/2 évben, magyarán ezek az alkalmazások már régen használom, de semmi
eltérõt nem találtam.
Mint említettem, minden elõzmény nélkül,ha nincs is megnyitva semilyen
internet oldal,nincs letöltés,semmilyen adatforgalom nem történik,
a modem ledje el kezd villogni "PcActvity" majd minden led
szabálytalan ritmusba váltva villlog, megszünik a hállózati kapcsolat és kb
10 perc múlva tér vissza
az internek szolgáltatás.
És még tegyem össze a kezemet hogy 1nap csak 1szer történik ilyen"
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
én azt mondom hogy aki hajlandó fizetni a warezért az inkább ftpzzen vagy neadjisten smsweb
nade off és warez vége 😊
Bazinga!
http://rapidlibrary.com/
Ha konkrétan keresel valamit, akkor rátudsz keresni.
De ha van mód a böngészésre a rapidon, az engem is érdekelne.
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
What about the forests?
Premiumos vagyok,tehát hamar lent van.. fogjuk rá ,a HD videókat gyûjtöm meg a lossless zenéket.
Nekem soha nem volt fent a gépemen torrent program.
Éppem ezért érdemben nem is tudok hozzászólni,hogy kinek miért lassú.
A rapid teljes sávszéllel jön mindig,ez nekem elég.
What about the forests?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak, hogy már legyen ilyen post is. lol
What about the forests?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Nem tudom mi lehet, de még most sem jó az uTorrent. Pedig semmit nem állítottam át benne mikor elromlott, aztán próbáltam mindent átállítani, még régebbit is felraktam, egyszerûen így 10-15 mp -ig gyorsul, és utána 10KB/s -re lemegy összesen a letöltés szintén 10mp alatt. Furcsa.
Ez az Azureus meg hát hogyismondjam..., idõnként még az intézõ is megfagy 1-2 másodpercre tõle mikor dolgozik. Meg hihetetlen h mennyi beállítás van benne, sok felesleges.
de sztem itt valami más lesz a dologban.
De megtaláltam benne a protokoll titkosítást is, meg végülis a lényegesebb dolgokat. Remélem azért az uTorrent megfog javulni. :-(
mi a fene lehet... 3 éve torrentezek, ilyennel még nem találkoztam.