22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    hát mivel tegnap este rendelted, így sztem hétfőn hívnak, max szerdáig ottlesznek... de lehet hogy hamarabb
  • fsb
    Sziasztok.

Elolvastam pár hozzászolást a topikbol. Hát hüüüüü... :D
    Lehet utálni fogtok, de én pont tegnap este rendeltem meg az upc silver netet (online). Még mielött nagyon leszolnátok, hozzá kell tennem, hogy nem igazán volt más választásom. Nálunk az UPC-n kivül csak T-online van. Most jelenleg is t-online adsl van bekötve hozzánk. Azért váltok mert majdnem 10ezret fizetek a T-nek az adsl-ért ami kb 4 megabites. és 3.5 mb vel tudom stabilan használni. Ez számomra irreálisan drága volt. Meg hát az is hozzákapcsolodik a dologhoz, hogy nem a magenta a kedvenc szinem:D
    A P2P korlátozást meg csak kijátszom valahogy. Olvastam hogy már jo pár embernek sikerült.
    Mivel nem kérnek hüségnyilatkozatot, 1000el fogom várni közben a digit.:) Addig is inkább fizetek az UPC-nek kevesebbet, egy viszonylag korlátlan gyors netért, mint a T-nek sokat. Hozzá kell tennem hogy a telefont is megrendeltük az UPC-töl. Mert a T-nél kb 4500forintba volt csak az hogy nem is használtuk..

Véletlenül nemtudjátok, hogy a megrendelést követöen, mennyi idön belül veszik fel velem a kapcsolatot, hogy jönnének bekötni?:)
  • Stefling
    Persze, amikor ők a hibásak, mindíg másra mutogatnak.. :S
  • bertino
    hát ja, azt hwsw-n is megmondták a upc-sek, hogy nyíregyházán trágya netük van.
  • kvanta
    Nyíregyházán lakom és ez már tarthatatlan. A központot nem is hívom mert mindig jönnek a hülye szöveggel hogy biztos nálam van a probléma mert ők nem látnak semmit... az tuti hogy ha lejár a hűség kitatakírtom az egész UPC-t a lakásból. Ennyi pénzért ekkora hulladék használhatatlan netet "szolgáltatni". Sokszor a honlapok is alig jönnek be.
    Elnézést ha valakit zavart a kifakadás. Egyébként olvasni már régóta olvasom a topikot.
  • GP2100
    Honnan tudjam? :D Az az 1 biztos, hogy nem mindenhol használhatatlan a upc net.
  • Stefling
    Akkor az ország fele(chello), ideiglenes hibával küzd? :O :D
  • GP2100
    Nekem is gold van, megy a torrent folyamatosan és nincs magas pingem. Szerintem a környékeden van valami ideiglenes hiba. Egyébként nem védem a upc-t, mert ha be lenne kötve ide a digi, és nem lenne még hűségidő, akkor mennék is át... No torrent korlátozás, magasabb feltöltési sebesség, cserébe sokkal alacsonyabb ár...a upc bekaphatja
  • kvanta
    Aki védi ezt a teves UPC sz@rhalmot annak csak annyit mondok hogy GOLD csomagom van és egész nap 2 hete folymatosan 150-200-as pingem van! Totaláisan játszhatatlan minden Online játék! Szóval nem a torrentet kellene lefogni (megjegyzem így hogy korlátozzák nem jobb a helyzet!!!) hanem fejleszteni.
  • somdav95
    Hát el kell kezdeni terjeszteni...:)
  • Balumann
    2008.12.23 -án hozták létre a blogot, szerintem azért ez a 48 aláírás ahhoz képest nem rossz :D
    De hát igen, gondolom a UPC-t nem nagyon zavarják ezek...
  • ba32107
    A UPC helyében azonnal feloldanám a korlátot, ha ezt meglátnám
  • passatgt
    48 aláírás
  • Balumann
    Nem tudom van-e valami értelme ennek, a p2p korlátozás ellen hozták létre, petició is van, stb. Nem tudom mennyi értelme van, de azért hátha...
    upcp2p.blog.hu
  • ladminka
    Az SCP soha nem lesz p2p. Az SCP továbbra is szerver/kliens protokoll, ezen a UPC sem tud változtatni. Ha nem megy rendesen, akkor az hiba, be kell jelenteni. Az SCP lassúsága lehet erőforrásprobléma is a Te gépeden vagy a szerveren, mivel erős titkosítást használ, ahhoz meg proci kell.
  • mila69en
    ez nem nfohump.com:)
  • zoltang
    Ez az oldal csak nálam nem jön be, vagy az UPC blokkolja? Minden más oldal megy.

http://www.nforce.nl/

Most ezt írja:
    "Kapcsolat megszakítva
    A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
    A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben. Próbálja meg újra."
  • bertino
    2 hónap és megyek külföldre, szal ez már nem téma :)
  • markastor
    Mi volt a probléma? Én úgy hallottam, többeknek már sikerült így megszabadulni szeretett ISP-nktől.
  • tommygear
    sajnos ez nem ilyen egyszerű...én is próbáltam
  • markastor
    Megszabadulhatsz a UPC-től legálisan hűségesgel is.

Felfelé módosítasz csomagot, ugyebár akkor már nincs hűségidő. Aztán pedig azt felmondod egy jelképes idő (pár nap, egy hét) után. Mi is ezt fogjuk csinálni, amint ideér a Digi.
  • mila69en
    akkor lassan nézhetsz új állás után:D
  • bertino
    hát ja, az adsl ugy ahogy van, halott cucc az egész országban :D
  • bertino
    nem.
  • ChaosTeam
    Én externet ADSL-ről menekültem át UPC-hez, mert igaz az UPC is rossz volt valamilyen szinten, de az ADSL itt Bp 17. ker központ körül egy nagy semmi. Utolsó hetekben már 1-1 weboldal megnyitása is 3-5 perc volt, ha nem több és a sebesség mérő szerint 1kbit-es net sebességet se érte el. az ÜFSZ meg közölte, hogy "sokan használják ezen a területen a netet és túlterhelt a hálózat, így valószínűleg ez az állapot lesz a jellemző a továbbiakban" - ekkor mondtam, hogy jó, akkor upc.....
  • ChaosTeam
    Én azon gondolkozom, hogy hiába van még hűségem júniusig, lehet amint elérhető lesz beköttetem mellé a Digi-t, és végre tudok normálisan netezni. Báttyám munkájához tartozik, hogy fájlokat kell felmásolnia szervergépre meg onnan le, csakhogy azt jelenleg csak WinSCP-vel tud megoldani, ami tulajdonképpen "FTP" féle forgalom lenne, de így P2P lett és így az is csontig van korlátozva és emiatt sokkal tovább tart 1-1 kész munkáját feltöltenie a munkáltató szerverére ( Távmunkában dolgozik amúgy ) és ezzel konkrétan az UPC szándékosan kárt okoz neki meg a cégének is, mert lekorlátozza a fenébe az egészet....

Szóval valszeg UPC mellé jön majd digi is, nem fogok szenvedni júniusig a jelenlegi állapottal és inkább fizetem mellette a digit is, csak menjenek a játékok és ez a WinSCP-s dolog rendesen.
  • somdav95
    Véletlenül nem a UPC-nél dolgozol?:D
  • bertino
    én csak elmondtam, hogy én mit tennék :)
  • somdav95
    De hát a korlátozás szerintem nem fog megszűnni, akkor meg mi értelme?
  • bertino
    én inkább maradnék.
  • Balumann
    UPC-nek korábban is voltak hülyeségei, ami miatt mindig ellehetett gondolkodni, hogy érdemes-e maradni (adatkorlát... chello lightnál volt ha jól emlékszem 5 giga -.-). De hát ez a p2p korlátozás már tényleg felháborító, alig várom hogy lejárjon a hűségnyilatkozat... Ennél így bármi jobb...
  • somdav95
    Jóduma, de akkor se moccan meg sehova...
  • zomgzerg
    ne szart seedelj, két hete meg nem moccant maximumról a felsebességem
  • somdav95
    Akkor szerinted maradjak vagy menjek át a T-ékhez? :D
  • bertino
    nem, nincs tapasztalatom vele, csak adsl szolgáltatónál dolgozom, szal valamennyire tudom milyen az adsl.

hát igen, korlátra tul sokmindent én sem tudok mondani.
  • somdav95
    Miért? Van valami tapasztalatod vele?? Nekünk az van az irodába, switch-el megosztva 5 gépre. Semmi baj nincs vele...
    Amúgymeg ha egyszer nincs digi, nem tudok mást csinálni, a upc-sok mostanába nagyon elkezdtek korlátozni...
  • bertino
    t-online ? hát... te tudod :)
  • passatgt
    nem rád gondoltam:)
  • somdav95
    Nem sírtam, csak azért az durva hogy felfele nem megy semmi a silver-el -.- Inkább fizetek t-online-ért többet, ha még nincs digi, rohadjon meg a upc..
  • passatgt
    ez is egy megoldás, viszont akkor nem kéne itt sírni