Harry Seldon#16246
Na, ennyi, végeztem, befejeztem ezzel a patkány bandával.
Sem a le- sem a feltöltésem nem kielégítő, a kifizetett sávszél - és kurvára nem érdekel mit ugatnak, a reklámokból ugatott sávszélről beszélek, amivel rábeszéltek a szerződéskötésre, amivel eladják a termékeiket (ezt a szart) - töredékét tudom csak használni.
Megszabják, hogy az előfizetésemért cserébe mennyivel tölthetek P2P-on? Ez valami szánalmas vicc, igaz? Részemről az, mert amint lejár a szerződésem - még két hónap sajna -, megyek át a gyorsabb, olcsóbb és nem priorizálgató Digihez, ezek pedig simán csak dögöljenek meg.
Hogy büntetik a p2p forgamat, hogy a "rendes" netezőknek legyen sávszéle? Ez miért az én problémám? Miért nem az övék, akik a minimális mnennyiségeket veszik a BIX-től? Tessék kérem fejleszteni, azt kész. Ja, az már büdös, inkább 20/3-as net előfizetőknek adok p2p-ra 50kbps/1-2kbps-t? Oké, csinálják csak, de nem velem, mert én szépen viszem a pénzemet más céghez.
Szánalmas cigány bagázs ez a UPC, kétségtelen tény. Remélem, tönkremennek, és megmarad nekik a néhány tízezer low-prize, igénytelen sötétparaszt start-előfizető, akik majd szétterhelik az ulánbátori szinvonalon mozgó központjukat a "nem bútol be azikszpém mévanez" kérdésekkel.
Szóval végeztem ezzel a csicska bandával, anyádnak, annak a kurvának a sávszélét szabályozgassad és töredékezzed te cickány, havi 10k-ért.