22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • somdav95
    Inkább átmegyek más szolgáltatóhoz.....
  • passatgt
    boltban megveszed a cd-t, dvd-t, villámgyorsan, a upc korlátozása ellenére
  • ba32107
    Én a T-től jöttem, az mondjuk lassú és drága volt, de tényleg 100%-osan mindig megvolt a max sávszél, és nagyon stabil volt, mindig volt internet. Digi nálunk van, csak a mi környékünkök még nincs.
  • clyde22
    A legnagyobb pofátlanság az, hogy van képük éjszaka és a délelőtti órákban is lekorlátozni. Sztrájkoljunk, vesszen a UPC:)! A gyökerek azt is megcsinálták volna, hogy ki veszik a mezzo-t a csatornakiosztásból csak, hogy valami szar adót tegyenek a helyére. Büdös Banda Büzlik valamitől.BUÉK
  • Laceee
    az biztos hogy, ha az upc nem csökkenti drasztikusan az árakat, nem változtat az üzletpolitikáján akkor nagyon sokan átmennek más szolgáltatókhoz, én már eldöntöttem, hogy megyek a digihez, nem csak a sávszél miatt, tele van a lakás vilogo szarokkal, modem az internethez, telefonhoz, tvhez konveter, viszlát upc BÚÉK
  • somdav95
    Szintén, bár az a baj hogy digi nyíregyházán még nincs :( T-ékhez meg nem akarok átmenni....
  • ba32107
    Én is addig maradok, amíg elér idáig a digi. Szerencsére nekünk nincs hűségnyilatkozat.
  • SimaSuna #16247
    vagy megszoksz vagy megszöksz alapon válassz :)
  • Harry Seldon
    Na, ennyi, végeztem, befejeztem ezzel a patkány bandával.

Sem a le- sem a feltöltésem nem kielégítő, a kifizetett sávszél - és kurvára nem érdekel mit ugatnak, a reklámokból ugatott sávszélről beszélek, amivel rábeszéltek a szerződéskötésre, amivel eladják a termékeiket (ezt a szart) - töredékét tudom csak használni.

Megszabják, hogy az előfizetésemért cserébe mennyivel tölthetek P2P-on? Ez valami szánalmas vicc, igaz? Részemről az, mert amint lejár a szerződésem - még két hónap sajna -, megyek át a gyorsabb, olcsóbb és nem priorizálgató Digihez, ezek pedig simán csak dögöljenek meg.

Hogy büntetik a p2p forgamat, hogy a "rendes" netezőknek legyen sávszéle? Ez miért az én problémám? Miért nem az övék, akik a minimális mnennyiségeket veszik a BIX-től? Tessék kérem fejleszteni, azt kész. Ja, az már büdös, inkább 20/3-as net előfizetőknek adok p2p-ra 50kbps/1-2kbps-t? Oké, csinálják csak, de nem velem, mert én szépen viszem a pénzemet más céghez.

Szánalmas cigány bagázs ez a UPC, kétségtelen tény. Remélem, tönkremennek, és megmarad nekik a néhány tízezer low-prize, igénytelen sötétparaszt start-előfizető, akik majd szétterhelik az ulánbátori szinvonalon mozgó központjukat a "nem bútol be azikszpém mévanez" kérdésekkel.

Szóval végeztem ezzel a csicska bandával, anyádnak, annak a kurvának a sávszélét szabályozgassad és töredékezzed te cickány, havi 10k-ért.
  • somdav95
    Sziasztok!
    A letöltés még mindig megy úgy-ahogy, de feltölteni nem tudok. Ez a p2p korlátozás miatt lehet??
  • tompka
    Boldog Új Évet Kívánok Minden UPC ügyfélnek! :)
    Legyen az új év korlátozásban szegény és sebességben gazdag esztendő :)
  • Balumann
    Kipróbáltam most ezt a Deluge-t, nálam ezzel sem jó :( Siethetnének az uTorrent 1.9 végleges kiadásával :(
  • ba32107
    Saját uTorrent protokoll, a UPC nem fogja tudni megkülönböztetni a p2p forgalmat. Elvileg.
  • zomgzerg
    mitől lesz jobb ha kizárjuk a többi kapcsolatot?
  • bertino
    lehet innentől a chellonak is neki kell állni cserélni mindent optikára :)
  • bertino
    http://asva.info/utp-tamogatas-vilagelsokent-magyarorszagon-2008-12-29.html
  • zomgzerg
    hwswn kérdezd meg
  • passatgt
    de legalább tölt:)
  • ba32107
    Állítólag tök szar, instabil, funkcióbeli hiányosságokkal küzd.
  • Sephi
    Deluge.

Max sebesegel megy.
  • Jamirofan89
    nálam az Azerus 2kb/s-al tölt a kurva anyját :@ nem igaz.rohadjon ki a szíve a upc-nek
  • Sephi
    Sziasztok!

Plz segítsetek. Wireless routert akarok venni de állítólag nem mind1, hogy milyet. UPC-es élőfizetésem van modemmel és kábellel. Sajnos nem igazan értek hozza.

Szóval mit ajánlotok?
  • ACE
    Előtte szoktam tájékozódni.
  • ba32107
    Nem is kértem ezt. De erre (mint lentebb írtam) konkrétan rá is kérdeztem. Nem mintha most tragédia történt volna, de szerintem erről szólnia kellett volna. Amúgy ne mondd már, hogy te minden ilyen hivatalos ügyintézésnél kérsz egy óra szünetet és végigolvasod a szerződést :)
  • ACE
    Azért egy 60-70 oldalas ÁSZF-et hadd ne mondjon már el szóban a szolgáltató... Ezt egyiktől sem várhatod el...
  • ba32107
    Ez is elmond valamit a szolgáltatóról.
  • ACE
    Illetve neked sem kötelességed elolvasni, csak utána ne is menj rinyálni, ha olyan pont van benne, amivel nem értesz egyet...
  • ACE
    Semmi sem kötelessége, el vagy tévedve. Neked viszont kötelességed, ha aláírsz, és elfogadsz valamit, akkor olvasd el előtte...
  • ba32107
    Mert mondjuk ő a UPC-t képviseli, és mint ilyen kötelessége az ügyfelet tájékoztatni a szolgáltatásról, és annak minden fontos részletéről?
  • ACE
    Miért kellett volna? Aláírtad és kész, ezzel elfogadtad, ha elolvastad, ha nem, mit nem lehet ezen érteni?
  • somdav95
    Szasztok!
    Nekem silver van, uTorrent 1.8.1-et használok a protokoltiltásnál átállítottam "erőltetett"re és a DH-t nél a pipát leszedtem. Így rendes sávszéllel tudok szedni... Átlag le 1mb/s fel pedig 250kb/s
  • zomgzerg
    1221
  • RedDevilsza
    Sziasztok!
    Komoly problémáim vannak a nettel(veszprém, bronze csomag), este 8-9 körül teljesen elmegy, azelőtt meg olyat csinál hogy játékoknál nincs nagy pingem, viszont szaggatok mert a packetlossom nagy Már azon kezdek gondolkozni hogy lehet hogy valami beállításom rossz... Nincs valaki veszprémi, vagy ahhoz közeli akinek hasonló problémái vannak?
  • ba32107
    Értem én, de szerintem erről tájékoztatnia kellett volna az ügyintézőnek.
  • ACE
    Ez nem forgalmi korlát, ez túlzott használat. És ez akkor is benne volt az ÁSZF-ben, amit aláírásoddal elfogadtál...
  • ba32107
    Akkor ez mi?

"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mérték használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
    Elfizet adatforgalma egymást követ három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
    meghaladja (extrém használat).
    Amennyiben az elfizet az extrém használatnak minsül adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató errl
    értesíti az Elfizett, a jogkövetkezményekre történ figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerzdésszeg
    magatartástól való tartózkodásra."

Bocs az ő betűkért.
  • Garfield
    Abban nem is korlátoznak, hogy mennyi adatot forgalmazhatsz, csak max. abban, hogy milyen sebességgel teheted mindezt: azaz tényleg nincs forgalmi korlát.
  • ba32107
    Mindig van nálam egy bekapcsolt diktafon ilyen esetekre :)

(persze, hogy nem)
  • zomgzerg
    készítettél felvételt a beszélgetésről a nő beleegyezésével?
  • ba32107
    Amúgy én nem vagyok otthon a jogban, de nem büntetendő, ha félrevezető információkat adnak? Amikor megkötöttük a szerződést, megkérdeztem feketén-fehéren, hogy "Ugye nincs forgalmi korlát?" A nő pedig mosolyogva rázta a fejét: "Nincs."

És a fórumon olvasottak után átolvastam a szerződést, és tényleg benne van...